joi, decembrie 1, 2022

Ciprian Luca, invitat la reuniunea Alumni UVVG

 

Candidatul independent la Primăria Aradului, Ciprian Luca, susținut de Alianța pentru Arad formată din PRU și UCDR și de PSRO, a fost invitat la reuniunea absolvenților Alumni UVVG, care a avut loc sâmbătă, 21 mai, la Campusul Universitar „Vasile Goldiș” de pe strada Liviu Rebreanu din Arad. Cu această ocazie, Ciprian Luca a primit o Diplomă de Onoare din partea conducerilor UVVG și Asociației Alumni UVVG. „Îmi face deosebită plăcere să particip la asemenea întruniri informale, deoarece mă mândresc cu faptul că am absolvit cursurile acestei universități de prestigiu din Arad. Cum la fel de mult mă mândresc cu faptul că sunt și absolventul universității de stat din Arad, UAV. Municipiul nostru a devenit, după Revoluție, un centru universitar în care funcționează două universități, una privată și una de stat, care și-au consolidat în ani renumele. Dezvoltarea Aradului nu poate fi gândită fără angrenarea celor două conclavuri academice, din cele două universități, care acum au găsit din nou calea colaborării și complementarității. UVVG a dat, în peste un sfert de secol, o pleiadă de personalități societății românești. Este o mândrie pentru mine că mă alătur acestora, în cadrul Asociației Alumni, dedicată absolvenților UVVG din Arad. Programul meu de candidatură pentru Primăria Arad cuprinde mai multe puncte dedicate atât mediului academic cât și studenților care învață în universitățile arădene dar are și puncte vizând colaborarea cu universitățile pentru absorbția absolvenților pe piața muncii din Arad”, a declarat Ciprian Luca.

Biroul de presă Alianța pentru Arad

 

(P)

NOTĂ: În perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie, criticarad.ro va publica articole cu conținut politic-publicitar.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news