POLITICE

CJA a împărțit banii pentru primăriile din județ pe principiul: „Ești în barca liberală, primești bani. Nu ești, să îți fie de bine!”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Petru Moț: „Ești în barca liberală, primești bani. Nu ești, să îți fie de bine!”

„În ședința Consiliului Județean Arad de astăzi s-au împărțit banii pentru comunele și orașele din județul nostru. Dacă cineva s-ar fi așteptat la o alocare corectă și echitabilă de fonduri pentru comunități, ar fi avut o nouă dezamăgire. Nu ar fi prima și, cu siguranță, nici ultima. Singurul criteriu luat în seamă este cel politic. Ești în barca liberală, primești bani. Nu ești, să îți fie de bine. Liberalii arădeni nu vor sau nu pot să înțeleagă că, din cauza unui astfel de mod de a face administrație, Aradul a rămas un județ codaș la mai toate capitolele.

Mulți arădeni se uită, pe bună dreptate, cu invidie la modul în care s-a dezvoltat Oradea și Județul Bihor. Tot ei se întreabă cum este posibil acest lucru, ce se întâmplă diferit acolo? Ce au ei și noi nu avem? Iată un exemplu despre ce au bihorenii și nu avem noi, și anume alocări bugetare corecte. Dacă ne uităm la modul în care CJ Bihor a alocat sumele de bani în anul 2021, vedem cum toate comunitățile au primit sume egale. Fără discriminări și fără culoare politică.

Poate că și asta este o explicație de ce Aradul e în spate, nicidecum în față, așa cum trâmbița sloganul liberal.”, spune consilierul județean PSD Arad, Petru Moț.

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Critic Arad, 31 martie 2021 5:18

Foto-Petru-Mot