miercuri, martie 29, 2023

Clubul oamenilor de afaceri BizzClub Arad invită antreprenorii la un eveniment dedicat networking-ului – la Centrul de Afaceri Mariș

 

Ce este  BizzClub

Este un club puternic de business networking, bazat pe ajutor reciproc și educație. Este o întâlnire săptămânală a oamenilor din business, de regulă în fiecare zi de miercuri, la micul dejun, când se discută despre afaceri. Se face schimb de recomandări și se acordă șansa de a învăța din experiența fiecăruia sau chiar de la experți, persoane care au dezvoltat deja un business de succes. Echipa BizzClub este în prezent prezentă în Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Iași și Brașov  dar în curs de extindere în toate orașele și zonele țării.

Viziune BizzClub

Vrem să fim clubul din Europa de Est care generează cele mai multe afaceri prospere pentru membri săi. Comunitatea noastră va crește continuu și își va atinge obiectivele prin respect și ajutor reciproc.

Misiune BizzClub

Deviza noastră este să oferim un ambient de networking dinamic, care să atragă oameni de afaceri ambițioși care au drept obiectiv creșterea propriei afaceri. Mai mult, încurajăm ca aceștie la randul lor  să fie dispuși să îi ajute, din experiența lor, și pe ceilalți membri să atingă același obiectiv în domeniul și afecerea lor.

Însușindu-și deviza că „ Cei mai bogați oameni din lume caută să construiască relații, iar ceilalți caută să muncească” – Robert Kiyosaki,

Membrii BizzClub Arad invită  oamenii de afaceri din Arad dar nu numai, pot fi și  aspiranti, să își petreacă seara de joi, 29 septembrie 2016, împreună la Cocktail-ul de Business Networking. Evenimentul va avea loc începând  de la ora 18:30, la Centrul de Afaceri Mariș din Arad.

Participanții vor avea posibilitatea de a afla o mulțime de lucruri noi despre Vânzări și Management, să își prezinte afacerea în fața altor oameni de afaceri din Arad și Timișoara, vor întâlni oameni cu care pot stabili colaborări, parteneriate de afaceri sau chiar pot pune bazele și dezvolta  relații durabile de succes.

De asemenea, cei care doresc să afle mai multe despre cum să facă networking eficient și cum să creeze relații de succes în afaceri, vor învăța asta de la unii dintre cei mai buni traineri și antreprenori: Nicu Zegheanu – Trainer, Speaker și Business Consultant, Sebastian Vaduva -care are o experiență atât în business cât și academică și Laszlo Fodor – Investitor, Antreprenor, Trainer și Facilitator.

Moderatorul evenimentului va fi Călin Iepure, Professional Public Speaker, moderator Business Days și co-proprietar franciză BizzClub Timișoara și Arad.

Din momentele evenimentului de business:

Accelerează-ți vânzările! – Nicu Zegheanu, trainer, antreprenor & business consultant

-Cum poți utiliza procesul natural de cumpărare al clienților pentru a face mai multe vânzări
-Cum poți accelera deciziile clienților folosit metoda PRO Customer®.

Management la superlativ – Sebastian Vaduva cu experiență vastă în Management și Leadership
-Care este cea mai mare provocare a unui antreprenor român

-Cum poți dezvolta organizații prin oameni

-Cum să generezi inovație în organizația ta

Persuasiunea în Networking – Laszlo Fodor, antreprenor în serie, trainer și consultant

-Care sunt principiile din persuasiune care influențează crearea de relații
-Care sunt momentele cheie într-o întâlnire cu un client

-Cum te poate ajuta networkingul în business și în carieră

Cine ar trebui și poate să participe la eveniment?

Acest cocktail este destinat, în special antreprenorilor, proprietarilor de IMM-uri și specialiștilor care doresc să își dezvolte afacerile, să își crească numărul de contacte, să stabilească noi relații profesionale și pentru toți cei interesați de networking și dezvoltare personală

Ce pierzi dacă nu participi la acest cocktail?

-Posibilitatea de a petrece o seară plăcută alături de oameni de afaceri din Arad & Timișoara;

-Posibilitatea de a învăța lucruri noi legate de Vânzări, Management și Influențare cu Integritate;

-Posibilitatea de a-ți lărgi rețeaua de contacte cu oameni de calitate;

-Posibilitatea de a afla cum se desfășoară întalnirile bizz.club

Ce câștigi dacă participi la acest cocktail?

-Posibilitatea de a-ți promova afacerea printre oameni de afaceri;

-Posibilitatea de a te informa și educa prin momentele de educație susținute de către speakerii invitați;

-Experiență în networking, vânzări și management;

-Experiență și relaționarea cu oameni de afaceri;

-Un cocktail grozav.

 

Numărul de locuri la acest eveniment este limitat si accesul se face pe baza de înscriere pe platforma BizzClub. Pentru a va asigura locul, accesati: http://bizzclubtm.ro .

 Pentru informații suplimentare, contactați-ne la numărul de telefon: 0725 347 613.

 

Ultimele Știri

Related news