joi, septembrie 29, 2022

Clubul Sportiv INOAN Arad  organizează prima ediție a Turneului „ȘAGU – BEACH HANDBALL”

 

Clubul Sportiv „INOAN” Arad organizează, în perioada 17- 18 iunie 2021, în localitatea arădeană Șagu, prima ediție a Turneului “ Șagu – Beach Handball” ( handbal pe nisip) pentru echipe  de juniori categoria A și seniori (feminin și masculin).

Turneul se va desfășura pe terenul de nisip amenajat, prin grija și cu efortul Primăriei și a locuitorilor comunei Șagu, în zona sălii de sport din localitate.

Doamna profesor Adriana INOAN, președintele clubului arădean de handbal: „Colaborarea cu Primăria a început în urmă cu ceva timp, clubul pe care-l conduc având aici o grupă de copii. Planurile noastre comune urmăresc organizarea, în viitorul apropiat, a unei etape a Campionatului European de Handbal pe Plajă (European Beachandball Tournament – EBT). EBT este o competiție  înscrisă în calendarul Federației Europene de Handbal, desfășurata sub forma unor turnee care au loc în diferite țări europene și cu participarea echipelor de club; câștigătoarele competiției sunt desemnate în urma unui turneu final, la care participă echipele care au acumulat cele mai multe puncte ca urmare a participării la turneele zonale. ”

„Proiectul meu se bazează și pe colaborarea foarte bună cu Iasmina LASCU (Arad) și Amalia CONSTANTINESCU (Timișoara), arbitre internaționale ale Federației Europene de Handbal, care au condus un număr important de partide de handbal pe plajă. De altfel, una dintre dorințele Iasminei este înscrierea Aradului pe harta europeană a orașelor care găzduiesc un turneu internațional de handbal pe plajă” a mai punctat prof. Adriana INOAN.

Turneul organizat de C.S. INOAN Arad se bucură de sprijinul oferit de: Primăria comunei Șagu, MedLife Arad, Kiss FM Arad, Daniel Senior&Junior și Gia Images.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news