PUBLICITATE

COANDI MIC și-a rafinat brandul. Restaurantul oferă mâncare KOSHER, ingrediente mereu proaspete, livrări la domiciliu

 

Oricum un loc nu demult frecventat de toată lumea bună care intenționa să mănânce în CENTRU având în minte criteriile BINE și AMBIANȚĂ, restaurantul Coandi Mic, închis sau funcționând „cu circuit închis” câțiva ani, a trecut recent printr-o  operațiune de rebranding.
E altceva decât era prin deceniul trecut… dar cumva tot așa – redecorat, nou și cu un mic, dar important pentru un anumit tip de clientelă, amănunt: kosher.
Bucătăria – așa cum a fost, de altfel – e la nivelul „foarte bine”, iar băuturi… cam tot ce-ți trece prin cap.

Ingrediente alese – mâncare kosher

Restaurantul Coandi Mic îți oferă preparate savuroase de tip kosher, din ingrediente mereu proaspete, pregătite și servite cu multă pricepere și pasiune.
Bucătăria israeliană este cunoscută prin mâncarea kosher, care se referă la acele tipuri de hrană care respectă legile evreiești. Astfel, din meniul nostru puteți alege între numeroase specialități din carne de vită, pui, rață, pește sau vânat, cu excepția celor din carne de porc.
Ambianța elegantă, gastronomia fină, vinurile de calitate și servirea atentă sunt elementele care ne definesc și pe care te invităm să le descoperi.

Amplasament central

Amplasat în centru Aradului. pe strada Gheorghe Barițiu nr. 1-3 (în spatele Pieței „Avram Iancu”), localul este accesibil din orice partea a orașului.

Livrări la domiciliu

Știm că zilele tind să ne fie din ce în ce mai aglomerate și nu dispunem mereu de timpul necesar pentru a prepara un meniu gustos și proaspăt.
Deoarece ne dorim să te bucuri de cele mai savuroase mese și atunci când ești acasă, cu prietenii, sau la serviciu, cu colegii, îți livrăm la adresa indicată toate preparatele disponibile în meniul nostru.

Pentru comenzi ne puteți contacta la numărul de telefon 0257.709.657.

 

Critic Arad, 5 februarie 2018 8:37

C6D20F96-910F-4DAC-B0E7-74DCB39AFEB6coandi-mic-5coandi-mic-4coandi-mic-3coandi-mic-2coandi-mic-1