miercuri, martie 29, 2023

Colectivul IPJ Arad s-a îmbogățit cu 25 de colegi din sursă externă: „De azi sunteți polițișți, să purtați cu demnitate uniforma și să fiți mândri de voi!” [FOTO]

 

[COMUNICAT IPJ ARAD] Depunerea jurământului de credință al polițiștilor încadrați din sursă externă

Astăzi, la sediul I.P.J Arad, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de credință a celor 25 de polițiști încadrați din sursă externă.

La ceremonia solemnă au participat polițiști arădeni și familiile noilor noștri colegi.

După intonarea Imnului de Stat al României și rostirea jurământului de credință, Șeful I.P.J. Arad, Dl. Comisar Șef Tamaș Ioan-Marcu a dat citire mesajului Inspectorului General, Dl. Chestor principal de poliție Despescu Bogdan și a urat „Bun venit!” noilor colegi :

„Dragi colegi,

Îmi face o deosebită plăcere să fiu primul care vă urează în mod oficial bun venit, în calitate de polițiști, în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

După cum a transmis și domnul Inspector General, nu este o meserie ușoară și fără riscuri. Însă dacă veți da dovadă de cinste, onestitate, corectitudine și veți continua să învățați în fiecare zi, ca polițiști veți avea o carieră lungă și veți ajunge să priviți viața dintr-un alt unghi decât până acum.

De azi sunteți polițișți, să purtați cu demnitate uniforma și să fiți mândri de voi oriunde veți merge.

Azi e zi de sărbătoare, ne vom bucura împreună cu voi și vom începe să ne cunoaștem. De mâine însă îți veți merge alături de tutorii voștri și veți începe inițierea în tainele meseriei de polițist.

Vă doresc multă sănătate, succes, răbdare și o carieră lungă!”

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news