joi, iulie 7, 2022

Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad – Locul I la Etapa Națională – Aria Curriculara TEHNOLOGII

 

În perioada 24-28 aprilie 2017 la Focșani s-a derulat Etapa Națională a Olimpiadelor la disciplinele din Aria Curriculara Tehnologii – Domeniul Construcții, Instalații și Lucrări Publice. Prin natura profilului, la acțiune, nu putea să lipsescă Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad. Reprezentanții instituției menționate s-au prezentat excelent la concursul menționat, obținând  primul loc: „Rezultatul este unul care mi-a depășit efectiv așteptările. Olimpiada a fost una dificilă, elevii veniți din diferite colțuri ale țării fiind bine pregătiți. Ca atare nu pot fi decât foarte mulțumit de modul în care a fost încununată munca noastră. Apreciez la superlativ prestația elevului nostru Dan Brașoveanu din clasa a XIa A. Cu siguranță pe viitor o să mai participăm la asemenea acțiuni”, ne-a declarat d-nul maistru instructor  Gheorghe Iamandii.

De remarcat faptul că reprezentanții instituției la Focșani au fost susținuți financiar de către conducerea școlii și cadrele didactice din catedra Tehnologii.

Inf. Alina Miron

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news