Coliziune între o camionetă și un TIR pe DN 79, lângă Domeniul Lupaș

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o victimă, șoferul microbuzului, încarcerată, conștientă,”

0
Coliziune între o camionetă și un TIR pe DN 79, lângă Domeniul Lupaș
Coliziune între o camionetă și un TIR pe DN 79

 

„Accident rutier cu 1 persoană încarcerată, conștientă, DN79, km 18 Arad-Ch Cris, în zona Domeniului Lupas, camionetă cu TIR.” – a anunțat la ora 15.51 I.S.U. Arad. Intervine Detașamentului Arad cu 1 echipaj SMURD si 1 echipaj descarcerare

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o victimă, șoferul microbuzului, încarcerată, conștientă, iar în consecință se acționează pentru extragerea ei din mașină.” – a informat orițerul de presă al instituției citate.

IPJ Arad – la ora 17.30

În după-amiaza zilei de 15 Februarie a.c., în jurul irei 15,10, un bărbat de 32 de ani, din Zerind, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 79, dinspre Arad spre Oradea, a intrat în coliziune cu semiremorca unui autocamion, condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Dâmbovița.

În urma impactului, conducătorul autoutilitarei a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, din primele observații fiind rănit ușor.

Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorilor auto a relevat faptul că nici unul nu consumase alcool.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.