joi, februarie 2, 2023

Comisarul șef Florin Turnagiu rămâne pe funcția de adjunct al IPJ Arad încă trei luni

Comisarul șef Florin Turnagiu va rămâne pe funcția de adjunct al IPJ Arad până la sfârșitul lunii martie, fiind la a treia împuternicire pe funcție. Cea de-a doua funcție de adjunct al IPJ Arad rămâne tot liberă.

Prima împuternicire pe funcția de adjunct al IPJ Arad a fost în data de 1 iulie 2022, pentru o perioadă de trei luni. La încheierea acestei perioade, comisarului șef i s-a acordat o nouă împuternicire, tot pe trei luni, aceasta expirând în 31 decembrie.

Alte patru împuterniciri pentru funcții de conducereLa nivelul IPJ Arad au survenit mai multe modificări, însă, în urma trecerii în rezervă a unor ofițeri cu funcție de conducere, pe aceste posturi fiind împuterniciți alți ofițeri. Așadar, comanda inspectoratului a dispus următoarele împuterniciri pe funcții de conducere pentru o perioadă de 6 luni: comisarul șef Cătălin Olariu a fost împuternicit pe funcția de șef Serviciu Investigații Criminale, comisarul șef Claudiu Ciochină a fost împuternicit pe funcția de șef Serviciu Criminalistic, inspectorul principal Marius Cuciulă, pe funcția șef Birou Supravegheri Judiciare, în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar inspectorul principal Vlad Lung, pe funcția șef Birou Rutier din cadrul Poliției Municipiului Arad.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news