marți, ianuarie 31, 2023

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ÎNCHIDEREA BIRTURILOR pentru 7 zile în localitățile din Arad în care asta DOARE cel mai tare: Ineu, Sebiș, Almaș, Archiș, Bârsa, Buteni, Cărand, Conop, Dezna,  Gurahonț, Pleșcuța, Seleuș, Șofronea, Tauț și Vârfurile

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a dat publicității Hotărârea nr. 42/2020 prin care, în primul rând, se prevăd următoarele:

Art. 1. „Având în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activității cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 09.09.2020 și până data de 15.09.2020 orele 2400), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localități: Ineu, Sebiș, Almaș, Archiș, Bârsa, Buteni, Cărand, Conop, Dezna,  Gurahonț, Pleșcuța, Seleuș, Șofronea, Tauț și Vârfurile.”

Biroul de presă al Instituției Prefectului

Ultimele Știri

Related news