duminică, martie 26, 2023

Componența probabilă a echipelor pentru meciul România-Franța din deschiderea EURO 2016

 

 

România debutează astăzi la Euro 2016, jucând chiar în meciul de deschidere, cu Franţa. Partida Franţa-România, de pe Stade de France din Paris, va începe la ora 22.00. Din grupa A de la Euro 2016 mai fac parte Elveţia şi Albania. Este pentru prima dată în istorie când  echipa României dispută un meci de deschidere.

Anghel Iordănescu: Nu vom juca defensiv

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, a susţinut conferinţa de presă oficială înaintea meciului de deschidere al Campionatului European, cu Franţa, şi a spus că echipa lui Didier Deschamps nu mai are niciun secret pentru el şi staff-ul tehnic.

Selecţionerul spune că România nu va juca defensiv pe Stade de France, ci va aborda o tactică echilibrată, prin care va încerca să exploateze problemele din apărarea francezilor.

Antrenamentul pe care-l vom face în această după-amiază va încheia şi pregătirile noastre. Suntem încrezători, dorim să ne ridicăm la nivelul adversarilor. Cunoaştem Franţa, cunoaştem forţa ofensivă, cunoaştem individualităţile, atât pe cei 23 din lot, cât şi pe cei 11 care vor juca. Suntem optimişti şi sperăm să facem o impresie bună,,.

Echipele probabile

Franța: Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – Pogba, Kanté, Matuidi – Griezmann, Giroud, Payet

România: Tătărușanu – Săpunaru, Chiricheș, Grigore, Raț – Pintilii, Hoban – Popa, Stanciu, Stancu – Andone.

Meciul va fi arbitrat de Viktor Kassai din Ungaria.

Partida România-Franţa va fi transmisă de Pro TV şi Dolce.

 

Sursa foto: Sport.ro

Sursă documentare: Sport.ro, Pro Sport, Hot News

Ultimele Știri

Related news