marți, iulie 5, 2022

Comunele Șeitin și Pleșcuța au ieșit în evidență prin doi IDIOȚI care și-au bătut soțiile și copiii… așa… de weekend. Cel din Șeitin a și fost arestat

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Arestat pentru violență în familie

​Polițiștii din Șeitin au fost sesizați, la data de 14 august a.c., despre faptul că o femeie din aceeași localitate a fost lovită cu cureaua în zona coapsei, de soțul ei de 38 de ani. La acea dată, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i interzisă apropierea de victimă sau contactarea acesteia prin orice mod. De asemenea, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
​La data de 15 august a.c., polițiștii Secției 2 Rurală Arad au fost sesizați de aceeași femeie că soțul ei a agresat-o fizic (a tras-o de păr, a trântit-o la pământ și a lovit-o cu pumnii și palmele), în timp ce se aflau într-un imobil de pe raza localității, încălcând astfel ordinul de protecție emis de polițiști cu o zi înainte. Bărbatul a fost imobilizat și reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.
​La data de 16 august a.c., bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Arad, care au dispus arestarea acestuia pentru 20 de zile, fiind continuate cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

***

Două ordine de protecție provizorii, la Pleșcuța

​Polițiștii din cadrul Postului de poliție Pleșcuța au fost sesizați, la data de 18 august a.c., despre faptul că un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice și-a agresat soția și fiica aflată în vizită, amenințându-le cu moartea. Pe numele celui în cazuă a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.
​În aceeași zi, un bărbat de 48 de ani, din Pleșcuța, fiind sub influența alcoolului și-a agresat soția lovind-o cu capul de ușă. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news