Acasă SPORT COMUNICAT Suporter Club UTA: „Suntem consternați de jignirea pe care a adus-o...

COMUNICAT Suporter Club UTA: „Suntem consternați de jignirea pe care a adus-o conducerea clubului unui număr mare de suporteri” – așa încât „am demarat procedurile pentru organizarea unui MITING în care să ne putem face auzite vocile și să ne putem susține public cauza”!

0
UTA LIBERĂ
Comunicat Suporter Club UTA
🔴
Dragi utiști, dragi arădeni🔴

 

Pe fondul tergiversării discuțiilor având ca obiect preluarea clubului UTA de către „grupul Apreutese“ și al deteriorării sistematice a comunicării clubului cu suporterii, am asistat ieri la o mostră de manipulare venită dinspre conducerea clubului, manipulare demnă de manualele securistice și care demonstrează că actuala conducere a clubului a coborât la un nivel pe care nici noi nu ni-l imaginam posibil.

Suntem consternați de jignirea pe care a adus-o conducerea clubului unui număr mare de suporteri,

insinuând în comunicatul dat publicității ieri, că cei care contestă modul în care este condus clubul ar fi încercat să orchestreze un boicot la adresa vânzării abonamentelor.

Aducem la cunoștința „minților luminate“ care au compus acest comunicat, că imensa majoritate a membrilor SCU, a membrilor galeriei și a suporterilor care îi contestă constant și vocal, au fost, sunt și vor fi în continuare abonați ai clubului. Succesul campaniei de comercializare a abonamentelor nu este datorat managementului actual ci este mai degrabă un demers reușit în pofida lui. Suporterii își fac abonamente pentru că iubesc UTA și clubul nu pentru că în felul acesta ar gira conducerea lui.

Această optică ne arată clar că cei care conduc UTA nu mai reușesc să facă diferența între persoanele lor și club și că practic și l-au substituit,

ajungând să creadă că UTA se confundă cu ei înșiși. Tocmai pentru a le demonstra că acest lucru nu este adevărat, vă anunțăm că am demarat procedurile pentru organizarea unui miting în care să ne putem face auzite vocile și să ne putem susține public cauza. Vă vom comunica în timp util toate detaliile.

De asemenea vă informăm că am început demersurile pentru a ne constitui în parte civilă și a sesiza instanțele abilitate în legătură cu prejudiciile pe care ceilalți trei asociați ai clubului le-au produs acestuia și implicit și nouă ca membri ai AFC UTA. Bineînțeles că vă vom ține la curent și cu evoluția acestui demers.

Pentru noi doar UTA contează!
UTA liberă!
🔴
Suporter Club UTA

LUNI, 25 IULIE 2022, de la ora 18:30, din Piața Avram Iancu, va începe Mitingul de protest „Vrem UTA LIBERĂ!”

 

Exit mobile version