joi, februarie 2, 2023

Conducerea clubului UTA nu a decis, încă, nimic în legătură cu „petrecăreții”…

 

… la meciul cu ASA Târgu Mureș, de mâine, Cristi Todea ar putea avea probleme de efectiv.

Conducerea clubului UTA nu a remis, încă, un punct de vedere oficial cu privire la nemulțumirea față de prestația unor jucători la meciul de la Timișoara, cu Ripensia. Se pare că antrenorul Cristi Todea nu v-a putea conta pe Grahovac, Strătilă, Buleică și Ciuc, jucători amintiți în articolele noastre de ieri. Aceștia nu sunt sau, cel puțin, nu par a fi de acord cu rezilierea contractelor și cu plata salariilor la zi. Astfel că, nu este exclus ca ei să evolueze la echipa a doua.

Trei etape au mai rămas din turul stagiunii 2017-2018. UTA urmează să primească – sâmbătă, 11 noiembrie, ora 11:00, vizita celor de la ASA Târgu Mureș, apoi se deplasează la Brăila, pentru ca, în ultima rundă, la Șiria să vină FC Argeș. În plus, la sfârșit de an sunt programate și primele două etape din retur, UTA – Chindia, respectiv Metaloglobus – UTA.
”Ne așteaptă meciuri grele, cu echipe bune, care au reușit rezultate interesante. Pentru noi, acum, orice meci e important, le luăm pe fiecare în parte. Am reușit să legăm două victorii înainte de meciul cu Luceafărul, speram să fie mai multe. Nu am reușit, dar ne dorim în continuare o serie de rezultate pozitive, care să ne dea și o poziție mai bună în clasament. Pe faza de apărare nu au mai fost atâtea greșeli ca în trecut, sperăm ca acesta să fie punctul de plecare. Cu siguranță, eu aștept în continuare răspunsul jucătorilor. Cred, în continuare, în ei … sunt jucători cu calități … cred că este doar o chestiune de entuziasm până să se elibereze. Sper să reușească să-și demonstreze adevărata valoarea”, a subliniat fostul mijlocaș, Cristi Todea.

Revenind la meciul de mâine, ASA este condusă de pe banca tehnică de Marius Popescu, jucătorul care a renăscut în cariera sa la Arad Acesta a declarat că, mâine, vrea să obțină măcar un punct. ASA a scăpat recent de faliment. Mureșenii ajung în această seară în orașul nostru, dar nu pot conta pe două piese de bază, Sârbu și Mijokovik. Echipa e o palidă umbră a fostei prim-divizionare. Dacă nu câștigă, arădenii vor avea,  în continuare, probleme la buzunare, salariile rămânând blocate.

Ultimele Știri

Related news