ȘTIRI

Conform DATELOR OFICIALE de la ACEASTĂ ORĂ, Aradul este pe LOCUL 8 în România la INFECTAȚI CU CORONAVIRUS. NEOFICIAL, dar INEVITABIL, vom urca în „clasamentul macabru”. PE SURSE: O ASISTENTĂ DE LA UPU a SJA a fost depistată POZITIV cu CORONAVIRUS!

 

Aradul a înregistrat, până la această oră, OFICIAL, 1 MORT de COVID-19, 16 infectați cu coronavirus, 86 de carantinați, 1205 izolați – conform site-ului guvernamental covid19ro.org.

NEOFICIAL – pentru că NICIO INSTITUȚIE A STATULUI ROMÂN NU RĂSPUNDE ÎN SCRIS LA ÎNTREBĂRI de acest gen! – avem câteva sute de teste trimise la Timișoara a unor arădeni selectați… aproape „la grămadă” dintre PROBABIL MII DE „BOMBE CU CORONAVIRUS” care se plimbă aiurea PE STRĂZI, BAT OAMENI, SPARG MAȘINI… și urmează lucruri MULT mai rele și urâte: PENTRU CĂ ACESTA E DOAR ÎNCEPUTUL APOCALIPSEI SOCIALE care bate la ușă (și bate tare!). „Degeaba ne forțați sa stăm în case, când zilnic vin potențiali purtători de virus din exterior” este cel mai GREU-ADEVĂRAT CITAT dintr-un medic care… merită citat protejându-i identitatea!

Ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a dat demisia – tot  OFICIAL – din funcție, chiar în timpul redactării acestui articol care la început s-a dorit a fi unul strict statistic.

PE SURSE: O asistentă de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Arad a fost ASTĂZI, tot la ora redactării acestui articol, DEPISTATĂ POZITIV la SARS-CoV-2 – urmând ca MÂINE această informație să fie făcută publică.

Acesta e(ra) „clasamentul macabru” la ora curentă:

Îi vom urmări cu atenție evoluția.

Articole asociate:

„Ia-ți o mască dacă ți-e frică că crăpi!” a zis – și a aruncat cu ea după o altă colegă. „Atitudine de mahala pe care chiar și-n aceste momente trebuie să o suportăm”. Tranșeele invizibile din Spitalul Județean Arad înghit prima linie: CADRELE MEDICALE!

O altă MĂRTURIE despre „triajul” din vămi: „Nicio procedură medicală nu facem! Suntem cadre medicale care facem exclusiv muncă de evidența populației! Suntem bătaia de joc a unor INCOMPETENȚI!”

Lucian Valeriu, 26 martie 2020 10:54

covid10.org_covid9.org_