duminică, septembrie 25, 2022

Confruntare IMPORTANTĂ pentru locul doi în play-out

 

Runda a patra a play-out-ului regăsește UTA pe stadionul ce poartă numele marelui Nicolae Dobrin, pentru o nouă confruntare cu Argeșul. Trei victorii și o înfrângere avea UTA înaintea înfrângerii cu Hermannstadt de pe teren propriu.  Arădenii sunt o echipă de deplasare, unde au pierdut doar la Craiova în 2021. Deși beneficiază de atacanți cu o oarecare cotă, Balint nu reușește să facă echipa să marcheze mai mult. Hora, Adrian Petre, Antal, Buhăcianu, Ciprian Rus, toți au fost cândva golgheteri și știu cum să înscrie, dar problema ofensivă este una reală. Noroc cu apărarea, care nu încasase gol în precedentele patru partide. UTA a remizat la Pitești la precedentele două vizite, după ce a deschis scorul de fiecare dată. Adi Petre ar putea intra ca titular în locul lui Antal, iar Hora ar putea intra pe parcurs. În sezonul regulat, a fost 1-1 la Pitești și 2-1 pentru FC Argeș la Arad.

„FC Argeș e o echipă revelație, cel puțin în această primăvară a avut un parcurs remarcabil. Au schimbat antrenorul, au rămas același nucleu de jucători și au în componență un atacant care și-a demonstrat valoarea, Malele, fotbalist râvnit de multe echipe importante din țară, dar și ținta unui posibil transfer inclusiv în străinătate. Este principalul pericol pentru noi, dar trebuie să reacționăm ca echipă pe toate fazele jocului, nu doar cea defensivă, după înfrângerea cu Hermannstadt. A fost un meci pe care trebuie să-l uităm foarte repede și nu putem să îl facem uitat decât printr-o prestație și o evoluție bună care să ne aducă și un rezultat pozitiv la Pitești”, a spus antrenorul principal Laszlo Balint.  Benga, Isac, Tomozei sunt  accidentați în vreme ce Prepeliță are tot lotul valid. Cele două echipe revenite în primul eșalon fotbalistic sunt surpriza plăcută din play-out. Gazdele de azi au ratat în ultimul moment prezența în play-off și vor unul din primele două locuri din play-out. Chindia e pe primul loc, arădenii sunt pe doi, iar FC Argeș e pe locul trei la un punct în spate. Un rezultat egal nu ar fi rău pentru echipa de pe Mureș.

FC Argeș – UTA se joacă azi  27 aprilie, ora 19:00, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) – Alexandru Cerei (Cluj Napoca), Marius Marchidanu (Brăila). Rezervă: Florin Mazilu (Satu Mare). Observator arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).

Ultimele Știri

Related news