sâmbătă, mai 28, 2022

Consilierul Ioan Gligor asimilează Aeroportul Arad cu o gaură neagră din care „banii intră şi dispar cu rapiditate”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – PSD ARAD]

Consilierul judeţean Ioan Gligor se arată revoltat de faptul că Aeroportul Arad cheltuie în continuare sume imense din banii arădenilor. Asta, în condiţiile în care activitatea la aeroport e inexistentă, iar, în 2017, au existat doar două zboruri pe săptămână, pe parcursul verii.

Am parcurs lista de investiţii pentru acest an de la Aeroportul Arad, iar suma este una foarte ridicată: nu mai puțin de 2,9 milioane de lei, din bani de la CJA, în condițiile în care societatea are pierderi imense. Dacă ţinem cont că am avut zboruri doar trei luni, iar în rest a fost linişte totală, nu îmi explic de ce s-au prevăzut sume mari de bani pentru servicii de pază, benzină, vehicul PSI, tractor etc. Din lista de achiziţii se poate observa că pentru serviciile de pază s-au prevăzut peste 400.000 de lei, pentru un vehicul PSI peste 800.000 de lei, pentru un tractor 136.000 de lei, pentru ca șefii Aeroportului, în frunte cu liberalul Moșneag, să se plimbe pe la partid și cafenele, se cheltuie alți 107.000 de lei pe combustibil. Administraţia Aeroportului Arad, cea care a decis aceste achiziţii, pare ruptă de realitate, dovadă și starea în care se află societatea. Practic, s-au cheltuit în mod nejustificat sume importante de bani şi din păcate nu îi trage nimeni la răspundere, Aeroportul Arad devenind o gaură neagră unde se pierd banii arădenilor. Consiliul Judeţean Arad ar trebui să solicite explicaţii de la reprezentanţii Aeroportului, însă este greu de crezut că îl va trage cineva la răspundere pe Ovidiu Moşneag, un apropiat al conducerii liberale, sau pe președintele Consiliului de Administrați de la Aeroport, un alt liberal cu funcții în PNL Arad”, spune Ioan Gligor, consilier judeţean al PSD Arad.

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news