miercuri, ianuarie 26, 2022

Convocări la loturile NAȚIONALE pentru TREI juniori UTIȘTI

De citit

 

Trei juniori din cadrul Academiei UTA au intrat în vederile loturilor naționale ale României pentru acțiuni care se vor desfășura în perioada imediat următoare.

Casian Buza (foto, rândul de sus, al doilea din dreapta) și Adelin Nica (jos, al doilea din dreapta), din generația 2006 pregătită de Sorin Botiș, au fost convocați pentru acțiunea de formare a lotului național U15.

Acțiunea se desfășoară între 28 februarie și 6 martie 2021, la Centrul Național de Fotbal Buftea și la Mogoșoaia. De asemenea, Claudiu Negoescu, de la echipa de juniori mari (antrenată de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Ștefan Boroș),  se află pe lista selecționerului Adrian Văsîi pentru un stagiu de pregătire al naționalei României U18. Stagiul este programat în perioada 13-18 martie 2021 și include o dublă amicală cu selecționata similară a Ungariei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Ultimele stiri

Municipalitatea își propune plata în avans a sumei de 14.403.140 lei, aferentă lunii martie 2022, către SC CET Hidrocarburi

  Pentru a evita sincope în furnizarea agentului termic către populație, municipalitatea propune în CLM adoptarea unei hotărâri de consiliu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img