marți, ianuarie 31, 2023

CONVOIUL NAȚIONAL PENTRU LIBERTATE ajunge miercuri la Arad

„Îi aşteptăm pe toţi: iubitorii de libertate, pe toţi cei care s-au săturat să fie abuzaţi, minţiţi, pe toţi cei care s-au săturat ca ţara să fie furată constant de o mână de hoţi plătiţi din banii poporului“, anunţă organizatorii convoiului.

Fenomenul „Freedom Convoy” – „Convoiul Libertății” – a luat amploare și în Europa.
Asemeni colegilor din Canada, țara care a inspirat toate aceste acțiuni, șoferii de camioane din Europa alcătuiesc un convoi uriaș de camioane și TIR-uri pentru a mărșălui prin Europa împotriva vaccinării obligatorii.

Convoiul Libertăţii s-a pus în mişcare şi în România şi va ajunge şi la Arad miercuri, 16 februarie, 2022.
„Îi aşteptăm pe toţi: iubitorii de libertate, pe toţi cei care s-au săturat să fie abuzaţi, minţiţi, pe toţi cei care s-au săturat ca ţara să fie furată constant de o mână de hoţi plătiţi din banii poporului“, anunţă organizatorii convoiului.

Convoiul va străbate toată țara, timp de 8 zile, iar pe 18 februarie va ajunge la București, unde organizatorii anunță un protest de amploare în Piața Victoriei.

Organizarea Convoiului Libertăţii Naţionale aparţine în principal Stării de Libertate, Comitetelor Cetăţeneşti Locale, Calea Neamului, Bucovina Profundă, fiind de asemenea prezenţi în acţiune reprezentanţi STOP 5G România şi Străjerii Ortodoxiei.

„Mișcarea nu are nicio legătură cu partidul AUR”,

a declarat Viorica Chedric, reprezentanta Aradului în această acțiune, mărturisindu-ne că a fost contactată de „o secretară… sau ceva… de la partidul lui George Simion, care a încercat să se insinueze prin oferta de a ne ajuta. Nu ne dorim această asociere!”.

„Dragi susținători, se vehiculează zvonuri cum că am fi avut probleme cu autoritățile pe trasee. Totul este DEZINFORMARE.

Traseul a decurs fără nici un fel de probleme până acum, Convoiul este într-o legătură pașnică cu jandarmeria și poliția, nu am întâmpinat probleme și nici nu se preconizează așa ceva!

În plus, această acțiune nu are legătură cu vreun partid politic! Este o mișcare pur CIVICĂ, 100% APOLITICĂ.

Nu vă lăsați descurajați de informațiile eronate care circulă pe canalele mainstream!”

Organizatorii CONVOIULUI NAȚIONAL PENTRU LIBERTATE @ Facebook

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news