joi, martie 30, 2023

Coregraful arădean Florin Mariș se întoarce acasă… conștient că astfel „se sinucide artistic”

 

De la Arad la București și… înapoi. FLORIN MARIȘ: ,,Știu că e o sinucidere artistică. Dar mi-o asum!”

Schimbările din showbiz-ului românesc din ultima perioadă l-au determinat pe coregraful arădean, Florin Mariș, să ia o decizie radicală. După 15 ani petrecuți în București, timp în care a realizat coregrafia spectacolelor de revistă din mai multe cluburi din București, precum MULANRUJ, BELLAGIO sau CHABOO și a colaborat cu televiziunile Antena 1, Kanad D și TVR, Florin revine acasă.

,,Tinerii au intrat în panică după tragedia din Colectiv, multe localuri s-au închis, apoi a ars Bamboo, spectacolele și evenimentele în cluburile de noapte au devenit tot mai puține. Mi-am luat inima în dinți și am decis să îmi urmez un vis mai vechi, să îmi deschid o afacere, un salon cu rochii de mireasă. Sunt rochii unicat importate din Dubai și Belarus. În câteva zile, îl voi inaugura oficial, însă, până atunci, ne vedem la târgul de nunți de la Expo Arad. Pregătesc și un show tv, aici, acasă” – dezvăluie Florin Mariș.

Hitul ,,Doamnă profesoară” l-a făcut cunoscut pe Florin Mariș în anul 2000. Pentru că ora exactă în showbiz se dă la București, Florin Mariș s-a mutat, în anul 2002, în capitală. A fost balerin la teatrul de revistă „Toma Caragiu”, în anul 2005. A colaborat cu televiziunea națională, în anii 2006, 2007 și 2013, la coregrafia spectacolelor participante la concursul internațional EUROVISION. Consacrarea a venit în anul 2007, după ce a câștigat locul III, la Festivalul de la Mamaia, cu o piesă a compozitorului arădean, Cristian Faur. Interpret, dansator, producător tv, arădeanul Florin Mariș a semnat, ani de-a rândul, coregrafia celor mai importante show-uri la televiziunea Antena 1. Este producătorul show-ului Mulanruj București. Toate acestea au rămas, însă, în urmă, la începutul acestui an, când Florin Mariș a decis să se întoarcă acasă.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news