Front 7 ȘTIRI

COVID + CORUPȚIE = HAOS. Două asistente medicale au murit în ultimele două zile în (vorba lui Sergiu Bîlcea) „MIZERIA ASTA” de Spital Județean Arad…

 

Se moare pe capete în „fabrica-depozit de boli” care este Spitalul Județean Arad… se moare cu zile și se moare mincinos. Politic, administrativ și penal se moare la Spitalul Județean Arad! 

Daciana Grada avea 45 de ani, era de 15 ani asistentă medicală în cadrul Secției  Ortopedie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și a fost confirmată pozitiv cu coronavirus vineri, 23 octombrie, când a și fost internată în spital.
S-a stins pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, ieri, 27 octombrie – și probabil cel mai important „amănunt” e că suferea de hipertensiune arterială…

Conducerea politică a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a postat un mesaj de condoleanțe pentru „colega noastră”… și atât… fără să pomenească măcar de boala principală de care suferea și de condițiile inumane ( chiar suprasolicitare fizică și psihică) în care lucrează personalul medical CARE LUCREAZĂ EFECTIV:

Daciana a fost diagnosticatä pe data de 23 octombrie cu virusul SARS CoV-2, a fost internată în spital, iar în urmă cu câteva ore, în ciuda eforturilor depuse de medici, s-a stins pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.
Suntem alături de familia îndoliată în aceste momente de grea încercare! Dumnezeu să o odihnească în pace!
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.”
Au tratat cu mai multă empatie

Pentru asistenta care a murit luni, 26 octombrie, respectiv Ana Maria Ciurdar, de la Ambulanța Ineu,răpusă de COVID, 48 de ani… a lăsat condurerea S.A.J. un mesaj…

 

NEPĂSARE… în primul rând:

„Ana Maria Ciurdar suferea de o boală cronică şi plănuia să se pensioneze de invaliditate. Asistenta a lucrat însă cu toate forţele de la începutul pandemiei de coronavirus, ca asistent medical la substaţia Ineu a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. În 19 octombrie, Ana Maria Ciurdar a fost confirmată cu COVID-19, a fost internată la Spitalul Orăşenesc din Ineu. Starea ei de sănătate s-a agravat foarte repede, iar medicii nu au mai putut să o ajute. A decedat luni, în 26 octombrie.” – scrie și presa centrală despre primul caz de deces primul deces cauzat de COVID al unui angajat din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

În traducere liberă: femeia a căzut, răpusă de oboseală, de boli și exploatată de un sistem ticălos, pentru că Spitalul Județean Arad nu mai are personal calificat care să-i înlocuiască pe cei 3-4-5 oameni care muncesc, ca robii într-o închisoare, pe o secție!

„Și vor mai muri… în ritmul ăsta!” – ne sperie sursele noastre cititorii

Sursele noastre din interiorul Spitalului Județean (tot adunăm pe dovezi… sperăm că și procurorii care se ocupă de cazurile reclamate) ne spun că toate acestea se petrec „din nepăsarea totală a medicilor care conduc spitalul… din corupție… nu din alte motive!”

Transmitem și noi, pe această cale condoleanțe familiilor îndurerate…

………………………………………………………

Articole asociate:

[ACTUALIZARE 2] DOSAR PENAL pentru săvârșirea celor mai grave fapte de CORUPȚIE din registrul ZĂDĂRNICIRII COMBATERII BOLILOR – deschis de P.J.A. „Au fost efectuate percheziţii domiciliare la  şapte adrese,  imobile aflate pe raza municipiului Arad, respectiv la instituţii publice şi locuinţe proprietate personală”

Incredibila confesiune a mamei copiilor lui Sergiu Bâlcea: „Când ți-am spus că Vlad vreau să rămână internat, mi-ai zis: CHIAR VREI SĂ ÎL INTERNEZI ÎN MIZERIA ASTA DE SPITAL?”

 

Critic Arad, 28 octombrie 2020 9:09

ana-maria-ciurdardaciana-grada