ȘTIRI

Crime dincolo de puterea oricărei explicații se întâmplă în Arad… BELLA, „răsfățata străzii”, un LABRADOR retriever medaliat și campioană la frumusețe a fost ucisă cu furca [FOTO]

 

David, copilul care a cresut împreună cu Bella, plânge de ieri fără oprire.  Născută acum 10 ani și mamă a aproape 90 de pui de rasă certificată, premiantă de concursuri de frumusețe și iubită de toţi copii de pe strada Cibinului, din Cartierul Aradul Nou și din împrejurimi, cățelușa labrador a fost găsită ieri moartă, chiar de către stăpânul ei.

„Am găsit-o la capătul curții noastre, aproape de curtea vecinului. Bella avea gâtul tăiat. Abia vorbesc din cauza plânsului. David, fiul meu, plânge încontinuu de când a auzit ce s-a întâmplat. Era un câine atât de blând!… Toți copiii se jucau cu ea”, a declarat pentru toți cei interesați, din presă, despre acest subiect oripilant, Nicoleta Mustafa-Marian, mama copilului traumatizat de oripilanta crimă.

„Nu am să te las până nu se face dreptate. Să facă pușcărie”, a postat Nicoleta pe contul ei de Facebook.

Bella a murit în chinuri, fiind înțepată în gât și în ceafă cu ceva foarte ascuțit, cel mai probabil o furcă. Gardul din spatele curții Nicoletei era tot stropit cu sângele cățelușei. Criminaliștii ajunși la faţa locului au constatat că labradorul fusese înţepat în gât cu un obiect ascuţit, fiindu-i secţionată o arteră. Câinele a murit în chinuri groaznice fiind sufocat cu propriul sânge, cu mai puţin de o oră înainte să fie găsit de stăpână și copilul său

„Marți, 26 septembrie, 2017,  a fost depusă o sesizare în legătură cu acest aspect, iar colegii mei efectuează deja cercetări. Cadavrul a fost transportat la un cabinet veterinar privat, pentru efectuarea autopsiei, și în funcție de rezultatul necropsiei vor fi luate măsurile legale care se impun” – a declarat ofițerul de presă  al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Claudia Iuga.

 

Critic Arad, 27 septembrie 2017 11:49

IMG_0462IMG_0461IMG_0460IMG_0459IMG_0456IMG_0455
https://centaur.ag/wps/antibiotics/