Acasă ȘTIRI Cristian Ispravnic (PSD) : Rânjete şi promisiuni fictive în loc de fonduri...

Cristian Ispravnic (PSD) : Rânjete şi promisiuni fictive în loc de fonduri şi asfalt din partea conducerii CJA

1

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Consilierul judeţean PSD Cristian Ispravnic este de părere că actuala conducere a Consiliului Judeţean Arad a alocat în acest an de la buget o sumă ridicol de mică pentru întreţinerea şi reparaţia drumurilor judeţene. Aceasta, în condiţiile în care, după 13 ani de administraţie PDL-PNL la nivel judeţean, drumurile sunt într-o stare deplorabilă iar fruntaşii partidului se întrec în declaraţii nesincere cu privire la acest subiect.

„Pentru justa informare a cetăţenilor trebuie spus că bravura liderilor PNL se rezumă la segmentul de presă pe care îl controlează, unde minciunile şi exagerările grosiere se ţin lanţ. În fapt toată echipa nu mişcă un deget pentru a remedia situaţia catastrofală a traseelor rutiere din judeţ. Mai rău, conducerea CJA alocă ruşinoasa sumă de 15 milioane Ron pentru întreţinerea şi reparaţia drumurilor judeţene. Suma include manopere de deszăpezire, reparaţii şi întreţinere poduri şi podeţe, marcaje rutiere precum şi servicii de cadastrare şi întabulare.
Şi atunci ce bani mai rămân pentru reparaţiile efective? Adică pentru plombări şi refacerea carosabilului. Nu are rost să ne ascundem, circulăm cu toţii pe aceste drumuri şi ştim în ce grad accentuat de degradare sunt. Culmea tupeului, aceeaşi trupă liberală alocă o sumă exagerat de mare de la buget pentru aşa zisele manifestări culturale, peste 150 la număr, subiect la care s-a referit pe larg colegul meu Petre Pădureanu în cursul săptămânii trecute.
Numai bine din banii încasaţi, artiştii vor putea să-şi repare maşinile după distrugerile succesive pe care autoturismele le vor suferi în lungul şi latul judeţului.
În acest timp şoferii primesc în loc de asfalt rânjetele şi promisiunile fictive ale liderilor PDL-PNL, în aplauzele servile a celor care îi cultivă”, afirmă consilierul judeţean PSD Cristian Ispravnic.

Biroul de Presă al PSD Arad

1 COMENTARIU

  1. Dar ce ați fi vrut să facă domnule Ispravnic? Pentru a rezolva problema drumurilor în România trebuie doar un singur lucru. AȘTEPTARE. O altă generație care să-și ducă mâinile la ceafă și după un scărpinat autentic să spună; iaca, ne apucăm să facem drumuri, că altfel rămânem pe ele. Mă tem însă că noi nu vom apuca acele timpuri. Și nici artiștii care împart banii cu cei care îi plătesc.

Comentariile sunt închise.

Exit mobile version