marți, noiembrie 29, 2022

CS Balotești – UTA 1 – 3! Primele goluri în deplasare. Miculescu – două pase de gol

 

CS Balotești – UTA 1 – 3 (0 – 1)

După ce a administrat prima înfrângere din an fostului lider din serie Sportul Snagov (3 – 1), UTA a evoluat azi pe terenul unei echipe codașe, CS Balotești. Pe lângă problemele de lot datorită accidentărilor a mai apărut o problemă, vântul putenic a incomodat ambele echipe dar ăn special UTA echipa mai tehnică. Terenul denivelat a jucat și el feste. Cu greu am putun nota ocazii de gol în prima jumătate de oră de joc. În debut, portarul Iordan a reținut o centrare venită de la Neagu. Totuși UTA a fost mai precisă și a deschis scorul la o minge deviată. După gol, UTA a dominat mai clar a mai avut o ocazie prin Neagu șut pe respingere din poziție centrală în minutul 37 puțin alături, apoi Kanda a șutat din careul mic în minutul 40, dar a respins portalul gazdelor. Nu e primul meci în care Miculescu (foto principal) centrează perfect pe post de servant exercițiu repetat mult la antrenamente ne amintește de tandemul Mitu – Ungur. Gazdele au avut o singură tresărire dar fără pericol la poarta arădeană. În partea secundă, elevii lui Mihali au ieșit mai motivați deși nu au avut multe ocazii au fost mai clare. Șutul lui Vasile Mihai a trecut nu departe de poartă pentru ca după o oră de joc la o greșeală surprinzătoare a lui Ivan care nu reușește să i trimită mingea deviată portarului Bodea, a interceptat Stoica a trecut de portar și a trimis spre poartă, EL Hasani a respins de pe linie. UTA a început să fie mai prezentă în careul advers și a reușit să și mărească avantajul după o fază fixă. Kanda a fost aproape de 3 – 0, dar Ghiță a ajuns mai repede la o minge lungă. Contrar jocului, gazdele au redus din diferență în loc de 0 – 4 s-a făcut 1 – 2. UTA nu a avut emoții după golul încasat mai întâi Copaci a ratat din careul mic peste poartă și tot el nu a ajuns la o centrare a lui Rus. A urmat repede golul care a adus liniștea. Pe final a mai intrat și Oroian, debut în liga secundă. În tribune a fost și selecționerul Laurențiu Roșu (U. 18), care i-a urmărit pe arădenii Ivan, Miculescu (foto) și Hrezdac. Miercuri, vine la Arad, Pandurii Târgu Jiu, iar duminică UTA revine în București.
Așa s-a marcat:
Minutul 29, Miculescu a centrat de pe flancul stâng, Cipri Rus a reluat spre poartă, mingea a fost deviată de un adversar și a ricoșat în plasă 0 – 1.
Minutul 72, Miculescu centrează din lovitură de colț, Rus a reluat cu capul, portarul a respins până la Copaci care pune latul în careul mic, 0 – 2.
Minutul 83, Cocârlă a urmărit o minge lungă și a înscris din unghi, 1 – 2.
Minutul 86, Copaci a reluat de la margine, gazdele au respins în picioarele lui Kanda care a înscris la colțul scurt 1 – 3.
Balotești: Iordan – Mitrache, Marciuc, M. Ghiță, G. Mihai – Ov. Marin, R. Mihai – M. Neagu, Vas. Mihai, Licu – Paraschiv. Au mai evoluat: Stoica, Cocîrlă, Niculae. Antrenor: Gheorghe Mihali.
UTA: Bodea – Ivan, El Hasni, Melinte, Copaci – I. Neagu, Hrezdac – Ciucur, Miculescu, Kanda – C. Rus. Au mai evoluat: Isac, Costin, Oroian. Antrenor: Cristi Păcurar
Arbitru: Claudiu Marcu – asistent 1 Erchian Ionus, asistent 2 Florin Iacob (toți din Constanța). Rezervă: Valentin Naidin (Tr. Măgurele).

Observatori FRF: Lucian Cîrjă (Constanța), Liviu Seceanu (Galați).

Ultimele Știri

Related news