marți, ianuarie 31, 2023

CS Național Sebiș a fost dezafiliată oficial din cadrul FRF

 

 

Comitetul Executiv din cadrul FRF a adoptat miercuri, 27 mai, următoarele decizii:

 

Aprobă cu unanimitate de voturi creșterea la 5 a numărului de modificări permise în jocurile rămase de disputat din cadrul Cupei României, ediția 2019/2020. Schimbările vor putea fi efectuate doar în 3 momente ale jocului conform modificării Legilor Jocului aprobate de IFAB. De asemenea, vor fi respectate toate celelalte reguli aplicabile în prezent pentru jocurile din Liga 1 în ceea ce privește completarea raportului de arbitraj (20 de jucători înscriși în raportul de arbitraj și minim 8 jucători formați la nivel național).

Aprobă cu unanimitate de voturi creșterea numărului de jucători ce pot fi înscriși în raportul de arbitraj în cadrul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1, respectiv 20 (11 jucători titulari și 9 jucători de rezervă), cu obligația respectării numărului de jucători formați la nivel național conform regulilor aferente jocurilor din cadrul Ligii 1.

Aprobă cu unanimitate de voturi modalitatea în care jucătorii sancționați în prezent pentru cumul de cartonașe galbene sau pentru cartonașe roșii vor executa suspendările respective sau nu în cadrul jocurilor contând pentru play-off-ul Ligii 2. Astfel, jucătorii sancționați pentru cartonașe roșii (indiferent dacă este vorba de cartonaș roșu direct sau indirect) vor efectua suspendarea, în timp ce jucătorii sancționați pentru cumul de cartonașe galbene nu vor executa suspendarea în cadrul jocurilor din play-off-ul stabilit pentru Liga 2 (penalitatea financiară fiind în continuare valabilă). Cartonașele galbene aplicate jucătorilor anterior debutului play-off-ului se anulează. În jocurile contând pentru play-offul Ligii 2, ediția 2019/2020, un jucător care acumulează 2 (două) cartonașe galbene, în meciuri diferite, va fi sancționat cu suspendarea pentru un joc, următorul din cadrul play-offului anterior menționat.

Aprobă cu unanimitate de voturi dezafilierea clubului CS Național Sebiș, în temeiul art. 24 alin. 2 lit. a din Statutul FRF.

Aprobă cu unanimitate dezafilierea clubului ACS Tractorul Cetate, în temeiul art. 24 alin. 2 lit. a din Statutul FRF.

Aprobă cu unanimitate de voturi dezafilierea clubului ACS Universitatea Dunărea de Jos Galați, în temeiul art. 24 alin. 2 lit. a din Statutul FRF.

Amână pentru proxima ședință dezbaterea și adoptarea unei decizii cu privire la propunerile formulate de domnul Alin Cioban cu privire la organizarea competițiilor de fotbal feminin.

Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea termenului de depunere a documentelor pentru Certificarea cluburilor participante în Liga 3 până la data de 19 iunie 2020. De asemenea, pentru cluburile care promovează din Liga 4 în Liga 3, acestea vor avea obligația de a depune documentația pentru certificare în termen de 7 zile calendaristice după desfășurarea ultimului joc de baraj pentru promovarea în Liga 3.

 

Ultimele Știri

Related news