Cu 8 jucători de Liga a III-a, Victoria Zăbrani și-a fixat ca OBIECTIV locurle I – V

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sediul firmei  Pletl (sponsorul oficial) din Lipova a fost gazdă aseară pentru lotul Victoriei Zăbrani în prezentarea oficială pentru sezonul 2017-2018. Noul președinte, Viorel Stamate fostă glorie a Șoimilor Lipova și antrenorul Adrian Abrudean au operat transferuri importante în această vară, formația de pe Mureș înscriindu-se printre forțele primului eșalon județean.

Cei mai mulți jucători au poposit de la  proaspăta divizionară C Șoimii Lipova – Alex Simion (Lipova), Iosif Gherghel (Lipova), Ovidiu Edu (Lipova) și Mădălin Cotoc, dar și Remus Lung (ex. Chișineu-Criș), Ruben Gavriș și Rafael Varga (ex. Curtici), Flavius Băd (Felnac) și Marius Spătaru (atacant crescut de UTA) sunt fotbaliștii care întăresc un lotul din această vară. Cristi Irimia, Ionuț Stănilă – Marius Strango, Andrei Topai, Silviu Francescu, Daniel Crișan, Romică Corlățeanu, Eduard Zele, Laurențiu Olariu sunt jucătorii din sezonul trecut.

Marian Toader, primarul comunei Zăbrani, Eugen Miculiț care ieri și-a sărbătorit ziua de naștere, vicepreședintele clubului, Vasile Hojda, director de competiții și Dacian Suciu, administratorul bazei sportive.
Mă bucur că avem un lot complet și competitiv, îmi doresc să ne clasăm pe un loc cât mai sus, o echipă unită, frumoasă să arate ceea ce știe pe teren. Unitatea de grup pate transforma o înfrângere în noii victorii, sunt 8 jucători de liga a treia în lotul echipei, a declarat Marian Toader.
Avem un lot echilibrat avem obiectiv locul 1-5, am încredere în cei veniți să aducă un plus de experiență. Personal cred că va fi un campionat mai echilibarat decât cel din sezonul trecut, dar asta ne dă poftă de lucru și rezultatele sper să fie cele așteptate. Ne dorim cât mai multe puncte, cred că echipa din Criș e principala candidată la promovare, dar sunt 3-4 echipe care se agață pentru a da un campionat echilibrat. E important primul pas până în iarnă, iar atunci vedem ce avem de făcut. Mai lucrăm la omogenitate, au venit mulți jucători, echipa a crescut de la meci la meci în jocurile amicale. Avem experiență și valoare și dacă le punem în aplicare în teren trebuie să câștigăm în runda inaugurală la Mailat”, a declarat Adi Abrudan, antrenorul „Victoriei”.

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy