SĂNĂTATE

[CULINAR – PREPARATE DIN CARNE DE VITĂ] CHIFTELE FĂRĂ GLUTEN

 

Ingrediente (porție 4-6 pers):

500 gr carne vită măcinată

4 ouă

4 linguri de parmezan

4 linguri făina de porumb

Sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele într-un vas până se obține o pasta omogenă (dacă e prea moalese mai adaugă puțină făină de porumb)

Se formează chifteluțele care se pot frige în tigaie cu puțin ulei sau se pot pune la cuptor la o temp. de 180° pentru circa 25 minute.

 

Vă mulțumim și Poftă bună, Macelleria di Francesca e Federico!

………………………………………………………………………………………….

Nota redacției: Rețetele culinare și modul de preparare ne sunt puse la dispoziție de „Macelleria di Francesca e Federico”. Orice tip de carne de vită necesar pentru prepararea rețetelor din această rubrică se poate cumpăra direct din măcelăria de pe strada Avrig 37- 39 , deschisă În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 10-17.30  și sâmbăta de la 9-14.

Critic Arad, 17 iunie 2017 8:26

Chiftele-fara-gluten