[CULINAR – PREPARATE DIN CARNE DE VITĂ] Tartare din mușchi de vită maturat – Chef Dan Anca

tartara 3
Distribuie:

 

Rețetă pusă la dispoziție de Chef  Dan Anca și preparată din carne proaspătă de vită de la „Macelleria di Francesca e Federico”.

Ingrediente:

Mușchi de vită

Gălbenuș de ou de prepeliță

Muștar Dijon

Sos sriracha

Sos worchestershire

Ceapă

Cepșoară

Castraveciori murați

Capere

Sare

Piper proaspăt măcinat

FOTO: Sebastian Colibar

……….

Nota redacției: Rețetele culinare și modul de preparare ne sunt puse la dispoziție de „Macelleria di Francesca e Federico”. Orice tip de carne de vită necesar pentru prepararea rețetelor din această rubrică se poate cumpăra direct din măcelăria de pe strada Avrig 37- 39 , deschisă În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 10-17.30  și sâmbăta de la 9-14.

 

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: bucătărie, carne de vita, Chef Dan Anca, culinar, Macelleria di Francesca e Federico, preparate
Distribuie:
Articolul anterior
Cât de periculos a devenit Aradul? Un sfârșit de săptămână cu 356 polițiști în stradă, suplimentar față de dispozitivul curent
Articolul următor
CEDO a dat încă o Hotărâre pilot împotriva României cu privire la condițiile din PENITENCIARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie