PAMFLETE

Cum ajunge un liberal, fan Sepultura, să-l voteze pe Seba Bulumac din GELOZIE

 

Au ăștia de la Sepultura o piesă care zice așa: ,,oile se duc la strungă/ cucu’ cântă în pridvor/ am avut o viață lungă/ dar eu tot nu vreau să mor”. De Sepultura.
Prin deducție logică, azi vorbim despre Falcă. Care e prieten cu Geanina Pistru. Care e prietenă cu Sergiu Bâlcea. Care o să ne fie primar.
M-o pus dracu’ să intru pe facebock și am dat de discurul lui Bâlcea în momentul lansării. Nu știu cine i-a scris discursul, dar părerea mea de specialist este că trebuia să îi dea și o sticlă de șampanie în cap, ca la vapoare.
Și zis Bâlcea așa: ,,Falcă, falcă, falcă… creștere economică… importatori de forță de muncă…falcă, falcă, falcă”. O mai fi zis el ceva pe lângă, dar nu am mai apucat să notez, că m-o pufnit râsul.
Am înțeles, cu această ocazie, de ce nu funcționează aeroportul nostru. Pentru că toate avioanele zboară prin capul liberalilor. Cred că au și turn de control.
Ce Falcă? Ce creștere economică? Ce pol de dezvoltare? Ce importator de forță de muncă?
Bă!!! Pică tencuiala în capul trecătorilor pe centru! Mi-e frică să ies cu mașina în oraș, că mai repede ajung pe jos. Dacă am treabă în Alfa, îmi iau o pușcă și un lasou, că la câți cai sunt în libertate, mă simt ca într-un western.
Iar acum o pun și io de o întrebare la adresa lu’ doamna Pistru: unde frast’ l-ai găsit pă ăsta? Adică, din toată suflarea liberală, nu ați găsit pe altcineva decât Bâlcea? Zis și Sergiu Bâlcea.
Dacă știam care e situația în PNL, te ceream înaintea lui , iar acum eram io candidat. Dar nu îmi place cum parchezi. Asta e! Am ratat șansa.
Acum, din gelozie, te anunț faptul că am să îl votez pe Bulumac. De-a dracului ce-i pielea pă mine.

Cristian Titca, 13 februarie 2020 3:10


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107