joi, decembrie 1, 2022

Cupa României: FCC Baschet Arad este la un pas de Final Four!

 

După forma bună din campionat și victoria din tur, arădencele sunt favorite astăzi în  Cupa României. Mulți spectatori mai țin minte victoria frumoasă împotriva marii rivale Târgoviște în runda precedentă de campionat. Elevele pregătite de cuplul Rodriguez – Bondor sunt în faţa unui nou examen  primind vizita formaţie Olimpia Braşov, în returul sfertului de finală din Cupa României, ediţia 2019-2020.  În partida tur, în deplasare, la şase lungi distanţă (66-60) s-au impus gazdele de astăzi şi pornesc cu prima şansă la obţinerea biletelor pentru Final Four-ul competiţiei. „Galben-albastrele” conduc  seria întâlnirilor directe cu adversara de astăzi, totalizând 21 de succese din 31 de partide. Ultima confruntare de la Arad dintre cele două echipe s-a disputat în luna mai a anului trecut, la finalul căreia, echipa arădeană a cucerit medalia de bronz în Liga Naţională.

Faţă de partida tur, ambele formaţii au mutat pe piaţa transferurilor. La Arad a sosit americanca Caliya Robinson, în timp ce oaspetele propun tot o sportivă de peste Ocean, Angela Beadle. Aceasta a izbutit să acumuleze 20 de puncte şi 7 recuperări, chiar împotriva campioanei Sepsi. Dacă în campionat, arădencele au debutat cu dreptul în faza a doua, formaţia de sub Tâmpa a suferit o înfrângere la aproape 40 de puncte diferenţă cu Sf. Gheorghe, scor 63-99.

Partida dintre FCC Baschet Arad şi Olimpia CSU Braşov se va disputa astăzi, 15 ianuarie, de la ora 17:30. Duelul din Sala Sporturilor “Victoria” va fi transmis, în direct, pe site-ul oficial al clubului arădean. Reamintim că de la ora 15 .00 în aceiași locație se dispută un interesant meci de handbal feminin, tot pentru Cupa României între Minaur Baia Mare și Crișul.

FOTO: Andreea Vlase

 

Ultimele Știri

Related news