duminică, ianuarie 29, 2023

Cupluri cu care nu ne mândrim: Geanina Pistru își cumpără CREDIT POLITIC DE LA COPII cu „gheozdane”-le lui Falcă și i-l dă lui Bîlcea ca să se laude cu „proiectele mari” ale Aradului!

[COMUNICATE DE PRESĂ]
Peste 1500 de ghiozdane au fost distribuite elevilor arădeni!

Elevii din județ s-au bucurat de surprize plăcute din partea OFL Arad: peste 1500 de ghiozdane au ajuns la cei mici la început de an școlar! Acțiunea doamnelor și domnișoarelor din PNL a început în municipiul Arad și a continuat în județ. „Credem în șansa celor mici de a-și face un viitor mai bun prin educație. Am vrut să fim alături de copii și de familiile lor prin acest gest, pentru a arăta că școala este importantă. Bucuria și zâmbetul copiilor cu care a fost primită acțiunea noastră a creat momente unice, care dau încredere și sentimentul de apartenență la comunitate. Le mulțumesc europarlamentarului Gheorghe Falcă și deputatului Sergiu Bîlcea pentru sprijin, de asemenea le mulțumesc colegelor mele din OFL care au fost, ca de obicei, aproape de oameni. Susținem toate acțiunile îndreptate înspre prevenirea abandonului școlar, creșterea calității în educație pentru toți copiii”, a spus Geanina Pistru, prim-vicepreședinte OFL la nivel național.

……………………………………………….

6.09.2022
Departamentul de Comunicare al PNL Arad
Aradul trebuie să accelereze ritmul investițiilor pentru a folosi fondurile europene

Fondurile europene pot ajuta la dezvoltarea puternică a Aradului în următorii ani, consideră deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Acesta susține că ritmul proiectelor trebuie accelerat, pentru a ne integra în PNRR și POR.
„În acest moment, se lucrează în Arad la investiții din ciclul financiar 2016 – 2021, dar este nevoie de o strategie care să conducă Aradul într-o nouă etapă și să ofere încredere arădenilor în orașul lor. Evoluează lucrările la podul peste Mureș pe strada Șaguna și modernizarea transportului între UTA și Aradul Nou, la parcul din zona 300 și la parcul de pe strada Mărului, continuă achiziționarea de tramvaie, dar acestea sunt proiecte demarate cu ani în urmă.
Aradul așteaptă noi proiecte mari, pentru care putem să utilizăm fondurile europene și pentru care PNL și-a asumat responsabilitatea în fața arădenilor. Avem în proprietatea municipiului Cetatea Aradului, cu un potențial uriaș pentru orașul nostru, avem nevoie de decizii clare, repede, pentru a nu rata fondurile europene disponibile. Reabilitarea Falezei Mureșului și regândirea Centrului orașului sunt priorități asumate, dar proiectele nu merg în ritmul în care ne dorim. PNL a primit votul arădenilor în 2020 și vrem să realizăm toate obiectivele propuse atunci comunității locale. Insistăm ca Primăria Arad să accelereze ritmul investițiilor pentru a ne respecta angajamentele asumate”
, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

6.09.2022 
Departamentul de Comunicare al PNL Arad

………………………………………………………….

N.RED.:

………………………………………………………..
Articol asociat:

„Gheozdanele”, „tranvaiul” și „Potgoria”. În atenția „Protecției copilului” și a „Poliției doctoratelor”

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news