marți, martie 28, 2023

Cursuri şi ateliere pentru copii la Camera de Comerţ Arad

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Cursuri şi ateliere pentru copii la Camera de Comerţ Arad

Din dorința de a oferi copiilor dumneavoastră un sprijin, dar și o oază de relaxare Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad în parteneriat cu Centrul de Cursuri şi Consiliere Profesională Vest–Ar, vă propun o paletă largă de cursuri și ateliere pentru copii curioşi şi inteligenţi:
-Curs pian
-Curs chitară
-Curs dezvoltare personală şi emoţională
-Curs pictură pe pânză
-Curs limbă străină (engleză / germane)
Vârsta minima este de 4 ani.

Lecțiile de pian pentru vârstele 4-5 ani se axează pe: dobândirea cunoștințelor muzicale de bază prin intermediul experimentării și explorării, reproducerii de sunete.
Lecțiile de pian pentru vârstele 6-7 ani urmăresc: dezvoltarea repertoriului muzical, având în vedere dorința firească a vârstei de a aprofunda studiul unui domeniu.
Lecțiile de pian pentru vârsta peste 8 ani oferă: posibilitatea de a cânta piese la 4 mâini și de a-și spori repertoriul muzical cu piese mai dificile.

„Îmi doresc ca instiţuţia camerală să fie o rampă multidisciplinară de lansare pentru toţi arădenii. Activitatea de formare profesională a CCIA Arad este una diversificată şi adaptată continuu la cerinţele pieţei arădene. Prin desfăşurarea acestor cursuri ne dorim să extindem posibilităţile şi oportunităţile educaţionale puse la dispoziţie arădenilor”, informează preşedintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Seculici.

În funcție de nivel, cursurile vor avea ca obiectiv:
-Nivel începător: familiarizarea cu domeniul muzicii, cu ritmul, învățarea şi citirea notelor muzicale,
-Nivel intermediar: îmbogățirea cunoștințelor muzicale şi lărgirea repertoriului muzical
-Nivel avansat: rafinarea interpretării, îmbunătățirea tehnicii instrumentale, abordarea unor piese de o dificultate ridicată.
În cadrul lecțiilor de pian, VEST- AR te va învăța: citirea la prima vedere, recunoașterea și reproducerea de sunete şi fragmente muzicale, teorie, tehnică pianistică, improvizație şi armonie.

Informaţii şi detalii la telefon 0730.188.299.

Biroul de presă al CCIA Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news