Acasă ȘTIRI Cursurile la Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn” se reiau luni, din ordinul...

Cursurile la Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn” se reiau luni, din ordinul prefectului

Vor fi reluate cursurile în toate clădirile și clasele unității de învățământ, începând de luni, 20 ianuarie 2020

0

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Începând de luni, 20 ianuarie, se reiau cursurile la Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn”

Prefectul Județului Arad, Gheorghe Stoian, a condus vineri o nouă ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, convocată în vederea evaluării la zi a situației produsă în această săptămână la Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn”.

În urma asigurărilor primite din partea conducerii școlii și a Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, a fost luată hotărârea de a fi reluate cursurile în toate clădirile și clasele unității de învățământ, începând de luni, 20 ianuarie 2020.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad împreună cu direcțiunea liceului vor continua să monitorizeze situația în următoarele două zile precum și luni dimineața, astfel încât să se asigure că la ora intrării elevilor în clase nu va mai exista niciun pericol pentru aceștia.

După decizia de suspendare a cursurilor ca urmare a apariției problemelor de sănătate acuzate de unii elevi ai liceului, spațiile unității de învățământ au fost igienizate intensiv conform dispozițiilor Direcției de Sănătate Publică, cu sprijinul personalului de curățenie și din alte școli.

Numărul total al elevilor care s-au prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad acuzând simptomele prezentate în comunicările anterioare este de 59, iar numărul total al elevilor internați este de 28. În acest moment mai sunt internați șase elevi, situația lor fiind bună.

Biroul de presă

 

Exit mobile version