duminică, august 14, 2022

Dă-l dracu` de DEALER – fă-ți singur ȘORICIOAICA! Poliția Locală Arad a făcut publică REȚETA DROGULUI ZOMBIE [TUTORIAL]

 

Direcția Generală Poliția Locală Arad a publicat marți, 23 iulie 2019, pe pagina oficială de facebook a instituției din subordinea Primăriei, REȚETA însoțită de fotografii explicite a cunoscutului drog „zombie”, ȘORICIOAICA, indicând cu o exactitate de laborator farmaceutic locul de unde se cumpără pasta materie-primă, prețul acesteia, detalii despre modul de preparare, prețuri și instrucțiuni de utilizare… inclusiv adrese, mailuri și numere de telefon la care poți să o comanzi direct acasă.
Înclusiv cum se ține marfa și cum să-ți faci o „bâtă” te-nvață Poliția Locală Arad!

Însoțind o știre… practic inutilă, postarea este, după știința noastră cel puțin, o premieră în istoria spațiului public al acestor vremuri, iar despre cât de amendabilă este din punct de vedere juridic -atât civil cât și penal – fapta oamenilor în uniformă… rămâne să ne interesăm pentru un episod următor al aceste (nu-i așa?) BOMBE MEDIA.

Deci, practic, ce a făcut Poliția Locală din Arad? A dat o lovitură cumplită dealerilor de șoricioaică (numai?!) din cartierele Aurel Vlaicu, Grădiște, Micălaca, Aradul Nou, Sânnicolau, Piața Mihai Viteazu – după cum singuri se laudă în detaliatul comunicat de mai jos – învățând clienții să-și prepare singuri drogul!
Creier?!
„Creier”, frate!

Până nu-l va șterge de pe facebook (pentru că, sperăm spre binele ei, îl va șterge), iată tutorialul Poliției locale despre ȘORICIOAICĂ:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=640586226446238&id=444780716026791

***

Articole scrise pe acest site cu și despre ȘORICIOAICĂ – VEZI AICI

Ultimele Știri

Related news