ȘTIRI

Dacă BABA nu poartă uniformă, e prinsă cu plasa cu țigări… la Fortuna

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – JANDARMERIA ARAD]

Contrabanda cu țigări nu ține cont de vârstă. O nouă tentativă de a introduce țigări de contrabandă pe piață, a fost oprită de Jandarmii Arădeni.

 

Azi, 12 iunie a.c., în jurul orei 05.30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a depistat pe o stradă din apropierea pieței Fortuna, o femeie de 70 de ani, care transporta mai multe plase pline cu tigări netimbrate.
În urma verificărilor efectuate, jandarmii au ridicat în vederea confiscării un număr de 122 pachete cu țigări de diferite mărci, netimbrate, ce urmau să ajungă în piață, pentru a fi comercializate.
Țigările găsite au fost predate organelor de urmărire penală împreună cu actele de sesizare, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de ,,colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, conform prevederilor Codului Vamal al României.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

 

FOTO: GOOGLE

 

Critic Arad, 12 iunie 2018 7:30