SPORTURI

Daniel George BOBOC, cel mai talentat handbalist al grupei Junior II al C.S.INOAN Arad – transfer de excepție la Centrul Național Olimpic de Pregătire pentru Juniori 

 

Anul 2021, C.S.INOAN Arad l-a început mai „sărac”: Daniel George BOBOC – cel mai talentat handbalist al grupei Junior II s-a despărțit de clubul la care a deprins tainele handbalului, fiind transferat la Centrul Național Olimpic de Pregătire pentru Juniori  (CNOPJ) Timișoara (centru de excelență al Federației Române de Handbal).

De la primii pași în sala de sport, prof. Adrian Inoan a văzut în Dani un talent de excepție, căruia, cu tact și răbdare, i-a modelat și dezvoltat calitățile native pentru handbal. „Prin muncă, perseverență și implicare, Dani a ajuns la nivelul de pregătire de astăzi, nivel care i-a permis să facă pasul spre o nouă etapă, superioară, a carierei sale de handbalist” spune prof. Adriana Inoan.

Trebuie precizat faptul că, transferul s-a realizat fără ca C.S.INOAN Arad  să perceapă grila de formare. „Descoperim copiii talentați, participăm la competiții cu caracter național și îi promovăm la echipe cu potențial financiar și competițional mai mare decât al clubului nostru fără a percepe grila de formare. Noi facem totul din pasiune și punem sportivul pe primul loc!”  punctează președinta clubului.

„E greu să exprim în cuvinte ce simt acum când îmi pleacă un sportiv extraordinar, pe care l-am crescut de mic și față de care am un atașament deosebit. Baftă Dani! Ne mândrim cu tine și știm că ne vei reprezenta cu cinste!” a încheiat prof. Adriana Inoan.

 

 

 

Florin Sorescu, 22 ianuarie 2021 1:00

c.s.inoan_Daniel-George-BOBOC-2Daniel-George-BOBOC-1