duminică, noiembrie 27, 2022

De câte accidente e nevoie ca să semaforizezi o intersecție?… de exemplu pe cea dintre „Petru Rareș” și „Romana Residence”

 

Zilele acestea, la ieșirea din Arad (Grădiște – capătul străzii Petru Rareș), chiar în fața S.C. Electrica, la intrarea spre „Romana Residence” a avut loc un accident rutier produs între un autoturism marca Opel și mașina de gunoi – un loc în care au foarte des evenimente rutiere, tocmai pentru că dinspre cartierul de case ies la drumul principal foarte multe autoturisme. Conform surselor de la fața locului, șoferul autoturismului ar fi acroșat mașina de gunoi, care rula cu 5 km/h.

De data aceasta, nimeni nu a fost rănit, dar după cum observați și-n imagini, tamponarea putea avea urmări foarte grave.

Oare cei responsabili, nu-și pun problema că este momentul să monteze semafoare în locul respectiv? Nu este primul și, cu siguranță, n-o să fie nici ultimul accident în această intesecție!…

 

 

 

 

[ACTUALIZARE] ora 12:16 :

Am luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, în vederea căutării unui răspuns la această problemă delicată, iar acesta a fost unul prompt : ” În ceea ce privește cartierul Romana Residence,  dezvoltatorul s-a angajat să realizeze o documentație de urbanism și să obțină o autorizație de construire pentru drumurile din interiorul cartierului care va reglementa și circulația rutieră în sensul în care accesul să se facă pe un singur sens din strada Petru Rareș pe strada Iulius, iar ieșirea din cartier să se realizeze pe strada care trece pe lângă benzinăria Lukoil” a precizat Ralu Cotrău. 

 

Ultimele Știri

Related news