Acasă PUBLICITATE De ce nu putem purta ghetele de toamnă iarna? – Interviu cu...

De ce nu putem purta ghetele de toamnă iarna? – Interviu cu Ucu Dima [VIDEO]

0

 

De câteva zile am intrat în acea perioada a anului în care încălțamintea de toamnă trebuie schimbată cu cea de iarnă. Nu este o fiță – conditiile meteo de afară ne obligă să facem asta.

Probabil mulți dintre voi vă întrebați „dar de ce nu le pot purta pe cele de toamnă?” Pentru că există două diferențe majore între ghetele de toamnă și cele de iarnă.

Prima diferență este căptușeala. Dacă la ghetele de toamnă captușeala este din piele, la cele de iarnă este din piele „îmbrăcată” în blăniță sintetică, care oferă picioarelor confort sporit și temperaturi mai ridicate decât o gheată căptușită doar cu piele.

Cea de-a doua diferență o regăsim la talpă. Talpa ghetelor de iarnă trebuie să fie neapărat confecționată din cauciuc vulcanizat foarte rezistent, iar talpa trebuie să aibă o textură antiderapantă. De asemenea, în momentul producției, talpa ghetelor de iarnă, nu doar că se lipeste pe gheată, ci se și coase împrejurul ghetei pentru rezistență maximă. Revenind la talpa ghetelor de toamnă, acestea sunt confecționate, de obicei, din tunit sau neolit, care în contact cu gheața sau cu zăpada se transformă în schiuri, dacă putem face o glumă.

Dima Brand Store vă așteaptă cu o gamă variată de ghete pentru femei și bărbați.

Puteți verifica disponibilitatea mărimilor direct pe site www.Shoes-Couture.ro

În atașament – interviul video cu Ucu Dima – proprietarul Dima Brand Store, cu principalul magazin în Mallul Atrium.

Exit mobile version