duminică, septembrie 25, 2022

Sâmbătă și dumincă, la EXPO. De la toate felurile de MIERE la TERAPIE cu lipitori și tratamente cu venin de albină găsești la ARpicultura, 2019

 

[COMUNICAT PRESĂ]

 ARpicultura între 23-24 februarie, la EXPO Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în colaborare cu Asociația Crescătorilor de Albine din România, filiala Arad și cu sprijinul Asociației Fermelor Apicole de Producție și Reproducție din România, organizează în zilele de 23 și 24 februarie 2019, la Expo Arad, a V-a ediţie a evenimentului Arpicultura.

Târg cu vânzare: pentru apicultori și pentru public.

Peste 50 de producători și comercianți propun vizitatorilor o gamă variată de produse terapeutice și cosmetice pe bază de miere, polen, propolis, ceară, dulciuri și sucuri din plante medicinale, uleiuri, produse ecologice și tradiţionale, dar și utilaje apicole, stupi, faguri artificiali, hrană pentru albine etc.

Centrul medical de diagnostic șiterapii alternative dr.Orodan- APIMEDICA -Arad alături de APIARIUM SRL din Timișoara vă așteaptă la standul lor din cadrul evenimentului ARpicultura cu noutăți în domeniul produselor apicole, dar și surprize cu demonstrații diverse: terapie cu lipitori, tratamente cu venin de albină și multe alte subiecte de interes pentru sănătatea dumneavoastră!

De asemenea, doamna doctor Orodan Mihaela,medic primar medicină de urgență, doctor în științe farmaceutice, va prezenta pentru cei interesați, mai ales pentru apicultori, „Trusa de urgență a apicultorului”.

Împreună cu partenerii târgului, vor fi organizate o serie de conferințe și seminarii de specialitate pe teme de interes: subvenții și finanțări pentru apicultori, probleme curente și de patologie în apicultură, actualități în apicultura românească, precum și alte teme de interes conexe domeniului apicol.

Orar vizitare:

Sâmbătă, 23.02.2019 – 9:00 – 18:00

Duminică, 24.02.2019 – 9:00 – 16:00

……………………………………………………………………

Articole asociate:

A(R)picultura – un târg-model despre ancestrala miere și unul dintre foarte puținele domenii la care Aradul mai e „în față” [GALERIE FOTO]

Începe a IV-a ediție a Târgului ARPICULTURA

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news