joi, iunie 30, 2022

DE SEZON: Polițiștii de la „Economică” s-au dus la confiscat țoale, papuci, detergent și jucării

„Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor produse susceptibile a fi contrafăcute, respectiv 168 bucăți/perechi de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, 10 bucăți detergent lichid și 97 de bucăți jucării purtătoare a însemnelor unor mărci înregistrate.”

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Acțiune a polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice pe linia proprietății intelectuale

La data de 18 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare Criminalității Economice au efetuat o acțiune pe linia drepturilor de proprietate intelectuală în municipiul Arad.

În urma activităților desfășurate au fost constate în flagrant 8 infracțiuni pe linia drepturilor de proprietate intelectuală, respectiv punerea în circulație, fără drept, de produse identice sau similare cuim o marcă înregistrată.

De asemenea, au fost ridicate

în vederea continuării cercetărilor produse susceptibile a fi contrafăcute, respectiv 168 bucăți/perechi de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, 10 bucăți detergent lichid și 97 de bucăți purtătoare a însemnelor unor mărci înregistrate.

În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de apărarea drepturilor asupra mărcilor şi indicaţiilor geografice, în baza Legii nr.84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Biroul de presă al IPJ Arad

Foto cu scop pur-ilustrativ – via Google

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news