ȘTIRI

De un SFÂRȘIT DE VIAȚĂ GROAZNIC au avut parte un octogenar și o septuagenară, după ce s-au prăbușit cu mașina în Canalul GUT dintre Ineu și Mocrea

 

La ora 20.55, I.S.U. Arad a transmis informația potrivit căreia urmare a unui accident rutier, „o mașină ieșită în decor a căzut , în Canalul Morilor, la ieșire din Ineu, între Delphi si Mocrea (mai precis, în canalul cunoscut ca GUT – n.red.). Posibil mai multe victime încarcerate.
Intervine Detașamentul de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere si modul descarcerare, 1 SMURD, 1 autoscară S 42. În sprijin a plecat si descarcerarea grea de la detașamentul ARAD, SMURD  TIM si 1 SAJ. În total 15 salvatori.”

„Mașina este pe plafon, aproape complet acoperită cu apă” – au anunțat ulterior salvatorii, „fiind descoperite două victime, un bărbat și o femeie, inconștienți ambii. S-a acționat pentru descarcerarea lor, cele două victime au fost scoase din autoturism, s-au efectuat manevre de resuscitare” – însă nu s-a mai putut face nimic, la ora 22.06 fiind declarat decesul amândurora.

Comunicatul Poliției

„În această seară, în jurul orei 20,30, pe DJ 792, la km 36+350m a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au decedat două persoane (soț-soție – n.red.).
Autoturismul care se deplasa dinspre Arad spre Ineu, condus de un bărbat de 81 de ani, din Ineu, a derapat, părăsind partea carosabilă, a lovit două conducte de gaz, după care s-a răsturnat într-un canal colector. În urma evenimentului rutier și-au pierdut viața conducătorul autoturismului și o femeie de 76 de ani, din Ineu, pasageră în autoturism. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului” – este rezumatul nefericitului eveniment transmis prim Biroul de presă al I.P.J. Arad.

 

Critic Arad, 7 aprilie 2021 7:44

canalul-morilor-accident-7canalul-morilor-accident-6canalul-morilor-accident-4canalul-morilor-accident-3canalul-morilor-accident-2canalul-morilor-accident-1