luni, decembrie 5, 2022

Depășit de tehnologie, un septuagenar și-a lăsat 5.900 de lei în bancomat. A avut noroc într-un jandarm aflat în timpul liber…

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

5.900 de lei uitați într-un bancomat de către un septuagenar

Bărbatul se afla în fața unui bancomat și vizibil depășit de tehnologie, a apăsat pe butoane crezând că a dat comanda de vizualizare fonduri. Convins că operațiunea s-a finalizat a plecat fără să conștientizeze că de fapt bancomatul pregătea suma „solicitată’’.

În apropiere se afla un jandarm aflat în timpul liber care aștepta să-i vină rândul pentru a efectua operațiuni la același aparat. Văzând bancomatul liber s-a apropiat, însă nu a putut face nicio operațiune. Aparatul scotea acel sunet specific de eliberare fonduri solicitate. Imediat fanta s-a deschis scoțând la iveală o sumă mare de bani. Jandarmul a înțeles imediat ce s-a întâmplat și a îneput să-l caute cu privirea pe cel care folosise aparatul înaintea sa, însă nu l-a mai văzut. A luat banii din bancomat și a intrat în sediul băncii unde i-a predat unui angajat pe bază de proces verbal.

La ieșire din societatea bancară l-a întâlnit pe septuagenar, care venea într-un suflet către bancă, probabil conștientizând ce s-a întâmplat. Jandarmul l-a liniștit spunându-i că banii sunt în siguranță, îi poate recupera și i-a recomandat să fie mult mai atent pe viitor.

Șansele să rămână fără bani au fost mari.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news