marți, martie 28, 2023

Deputatul Sergiu Vlad: „Dragă Filială Municipală (…) îmi doresc să intru în cursa pentru candidatura la primăria Aradului” [C.V.]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Dragă Filială Municipală,

Mă numesc Sergiu Vlad, am 41 ani, sunt căsătorit și am o fetiță de 1 an jumătate. În prezent sunt deputat și chiar dacă stau la București 4 zile pe săptămână, știu ca locul meu e aici, la Arad, unde m-am născut si am crescut.

Am luptat pentru Arad de fiecare dată când am simțit ca valoarea orașului este pusă în pericol de o administrație fie nepăsătoare, fie incompetentă. Salvarea Parcului Eminescu este doar un exemplu.

Valoarea orașului nostru, frumusețea lui si chiar siguranța noastră, a arădenilor, par să nu fie printre preocupările edililor Aradului. De aceea implicarea din afară, de la distanța, nu este suficienta. Dacă vrem să schimbăm ceva aici, la noi acasă, trebuie să ne implicăm aici.

Experiența în lupta pentru mediu și experiența de deputat mi-au arătat cat de important este să ai oameni pasionați și profesioniști. Am învățat multe despre aparatul de stat in cei 3 ani de când sunt deputat. Am întâlnit oameni foarte bine pregătiți în multe domenii, de când sunt alături de voi. Toată această experiență pot și vreau să o pun la dispoziția arădenilor. Știu că împreună putem forma o echipă care să facă din Arad un oraș cu care să ne putem mândri din nou.

Mai presus de toate îmi doresc un oraș curat, verde și prosper în care să putem crește în siguranță copiii. Acesta este principalul motiv pentru care îmi doresc să intru în cursa pentru candidatura la primăria Aradului și știu că împreună putem câștiga.

Vă mulțumesc mult pentru atenția acordată.

Cu drag,

Vlad Sergiu Cosmin

***

Articol asociat: 

E membru USR, e inginer, are 37 de ani și vrea să fie PRIMARUL ARADULUI

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news