SPORTURI

Deși obosită, UTA a controlat meciul cu Chiajna și a încheiat socotelile în minutul 7

UTA  – Concordia Chiajna 1 – 0  (1 – 0)

Arădenii a început bine și au construit cu răbdare. În minutul 6, Oroian a insistat în careu și a fost faultat, lovitura de pe punctul cu var a fost executată de Romario Moise, portarul a atins mingea dar aceasta a intrat în plasă.  UTA a acceptat  o dominare a oaspeților fără acțiune periculoasă, joc disputat la mijlocul terenului. În minutul 27, Ioniță a tras din apropierea careului puțin alături, dar a fost faultat și s-a dictat lovitură liberă. Șut Romario Moise pe colțul portarului, puțin peste poartă. Minutul 31, centrare de pe stânga Bustea, reluare cu capul a lui Miculescu de lângă Fota, mingea trece puțin alături de poartă. În minutul 35, Hrezdac a respins o minge până în fața careului de unde Albu a tras pe jos, dar a reținut portarul. UTA a profitat de spațiile oferite de ilfoveni, Rus a trimis rapid pentru Oroian, acesta a încercat să dea printre picioarele portarului oaspeților de la 12 metri, dar l-a țintit pe acesta.

Repriza s-a încheiat cu centrare a lui  Albu de pe stânga, reluare cu capul din careul mic a lui Ciucureanu , reține Iacob. Repriza secundă a început cu o dominare a oaspeților în primele 5 minute, Lucian Ion a tras din unghi pe lângă poartă. Cu jumătate de oră înainte de final, centrare a lui Flota, minge deviată în mai multe rânduri de arădeni Dobrosavlevici s-a trezit cu mingea la picior și a tras de la 12 metri, puțin alături de poartă.

Buhăcianu introdus în partea secundă a scăpat spre poarta oaspeților lansat de Melinte, L. Ion l-a faultat în calitate de ultim apărător și a fost eliminat în minutul 63. Arădenii resimt oboseala în special Tomozei care a jucat toate minutele în acest sezon. În minutul 73, un-doi, Buhăcianu – Ioniță, primul trage din careul mic, mingea e respinsă în corner. Cu zece minute înainte de final, Moise a tras din lovitură liberă peste poartă.  În minutul 85, Hrezdac îi pasează excelent pentru Ioniță care pătrunde și trage din unghi. Corner pentru oaspeți executat de Neagu, Ivan lăsat liber a reluat cu capul peste poartă în minutul 88. În minutele de prelungiri, Buhăcianu interceptează o minge, pătrunde și e blocat de portar.

UTA a mai bifat trei puncte în fața a peste 2000 de spectatori. Pentru UTA turul s-a încheiat și ocupă primul loc la 7 puncte în fața urmăritoarelor. Arădenii sunt mâine cu ochii pe meciul restanță dintre Dunărea Călărași și Rapid, iar UTA joacă duminică de la ora 13 la Dunărea în prima etapă a returului.

Așa s-a marcat:

Minutul 7; Romario Moise șut din penalty în stânga portarului, el fiind executantul în absența lui Ursu, suspendat, 1 – 0.

UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Fl. Ilie, Bustea – Miculescu, Hrezdac, Moise, Oroian – Ioniță, C. Rus. Au mai evoluat: Buhăcianu, Isac, Vulturar.

Chiajna: Greab – Ivanovici, Dumitraş, Dobrosavlevici, Fota – Albu – Ion, Ciucureanu, Obedeanu, Eug. Nica – Bari. Au mai evoluat: Ivan, Neagu, Păun.

Arbitri: Marius Omuț (Satu Mare) – Alexandru Filip (Galați), Ovidiu Timar (Marghita – Bihor). Rezervă: Dorin Voina (Reșița)

Observatori FRF: Ștefan Szilaghi (Satu Mare). Radu Bîtea (Oradea)

Foto: Lucian Cozma @ facebook

CLASAMENT 
(conform flashscore.ro)

Cosmin Gherman, 26 noiembrie 2019 6:52

clasament-liga2

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783