Acasă ȘTIRI Criza contemporană a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Implicații ale...

[DEZBATERE JURIDICĂ] Criza contemporană a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Implicații ale Deciziei CJUE 18 mai 2021- ARAD, 27 mai

0

 

Criza contemporană a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Implicații ale Deciziei CJUE 18 mai 2021- Arad, 27 mai. Florentin Țuca și prietenii din Universul Juridic

Data: 27 mai 2021
Locația: Universitatea „Aurel Vlaicu” Bulevardul Revoluției 77

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Sala Senatului, va găzdui joi, 27 mai 2021, începând cu ora 16.00, dezbaterea „Criza contemporană a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Implicații ale Deciziei CJUE din 18 mai 2021”, organizată de Grupul editorial Universul Juridic, dezbatere ocazionată de lansarea lucrării Adevărul în căutare de minister, semnată de avocatul Florentin Țuca, Managing Partner al Casei de avocatură Țuca Zbârcea și Asociații din București.

Evenimentul îi are ca parteneri pe Alpha BankTudor. Personal TailorAlexandrion GrupWolters Kluwer România.

Florentin Țuca nu este doar un lider al generației sale, ci și un reputat profesionist, un avocat care strălucește de fiecare dată când vremea și vremurile îi permit. Am descoperit, cei care îi urmărim expunerile publice și scrierile, personalitatea unui filozof prin excelență. Este o constatare obiectivă, rezultată și dovedită cu prisosință prin prisma ideilor exprimate în dezbateri juridice sau evenimente profesionale, a disertațiilor susținute în fața studenților facultăților de drept, a schimburilor de replici cu colegii avocați și cu alți reprezentanți ai comunității juridice și nu numai.

Proiectul „FLORENTIN ȚUCA ȘI PRIETENII DIN UNIVERSUL JURIDIC” este unul care încununează toate acestea, dorind să aducă vibrație și culoare în zona juridică, atât de încărcată și chiar lovită uneori din toate direcțiile. Pretextul nostru îl reprezintă apariția lucrării Adevărul în căutare de minister, pe care o lansează autorul Florentin Țuca.

Speakeri:

1. Prof. univ. dr. Codruța Simona Stoica, Prorector, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

2. Lect. univ. dr. Camelia Stoian, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

3. Av. Andrei Ioniță, Decan, Baroul Arad

4. Prof. univ. dr., av. Constantin Valentin, Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara

5. Av. Bogdan Ionescu, Baroul Arad

 

*Evenimentul va putea fi urmărit și în format fizic, în fiecare locație afișată. Accesul în sală este gratuit și se face pe bază de înscriere, în formularele dedicate fiecărui eveniment, în limita locurilor disponibile și cu respectarea condițiilor de distanțare fizică impuse de reglementările sanitare. În acest moment, numărul maxim de persoane acceptate în interior este de 50. Înscrierile vor fi oprite după atingerea acestui număr.

 

Pachet participanți:

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium;

– acces la înregistrarea video a evenimentului;

– 30 de zile acces la unul dintre produsele Wolters Kluwer în funcție de discuțiile cu reprezentanții companiei;

– discuție personalizată cu un reprezentant zonal Alpha Bank și consiliere pentru accesarea produselor dedicate profesiilor liberale, cu costuri și comisioane personalizate.

Înscrierile se pot face pornind de la ACEST LINK 

 

Exit mobile version