duminică, februarie 5, 2023

Din cauza unei erori de soft, nu mai poți achiziționa rovignete. Vezi comunicatul CNADNR

 

Din cauza unei erori la sistemul informatic, rovinietele nu pot fi achiziţionate la nicio benzinărie din ţară şi nici prin SMS. Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale anunţă că şoferii care nu au rovinietă nu vor fi amendaţi, până la rezolvarea erorii.

În această dimineaţă a apărut o problemă la sistemul informatic, astfel că rovinietele nu pot fi achiziţionate din benzinăriile din întreaga ţară, şi nici prin SMS.

CNADNR – oficial:

„Astăzi, 30.04.2016, în urma unor defecţiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune şi monitorizare a rovinietei, achiziţionarea acesteia, precum şi plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj), prin intermediul sistemului, sunt oprite. Menţionăm că pe perioada în care sistemul nu funcţionează, nu vor fi emise procese verbale de constatare a contravenţiei pentru cei surprinşi în trafic fără rovinietă/peaj. CNADNR SA va anunţa opinia publică imediat ce defecţiunile vor fi remediate şi sistemul va fi funcţional.”

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news