sâmbătă, aprilie 1, 2023

Din „Ghidul de tâmpite practici” – capitolul DEGENERARE URBANĂ „Falcă style”. Azi, despre cum îți bați joc de oamenii de pe „Tribunul Andreica”

 

În Arad e o „tâmpită practică” (zici că au un ghid secret, după care au învățat numai ei) faza cu „venit ăia de la Apă-Canal, Tehnodomus, ICIM, PORR, plm – executat vreme de o lună o lucrare cu trei muncitori beți-pluă – plecat muncitorii – rămas lucrarea așa… până o bate Dumnezo!
O știm cu toți, care locuim în Arad… niciodată n-a fost altfel (excepție, poate, cum lucrează firmele private serioase… nu cele românești și cele străine la cheremul lui Falcă).

Dar parcă-n cartierul „Aurel Vlaicu”, tâmpeniile astea se întâmplă neîntrerupt, concomitent și cu precădere!…

Iată ca exemplu videoclipul filmat de un cetățean plătitor de taxe, impozite și cheltueli la bloc… adică unul dintre plătitorii idioților ăstora care-și bat joc de el… de noi toți… însoțit de următoarea explicație:

„Bună ziua, în prezentul e-mail vă atașez stadiul lucrărilor de pe Tribunul Andreica din cartierul arădean Aurel Vlaicu. După cum vedeți în prezentul videoclip, lucrarile de la apă/canal s-au efectuat dar nu au reparat spărturile din asfalt (de aproximativ 2 săptămâni ), suntem profund deranjați (locatarii), și cand am vrut să facem sesizare la Primarie, ne-au închis telefoanele în nas.
Sper că ne puteți ajuta cu difuzarea videoclipului în scopul tragerii la răspundere a celor în măsură și a rezolvării situației, vă mulțumim anticipat!” 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. nu ati vazut in micalaca str. sinfoniei dezastru toata iarna ne chinuiam sa trecem prin craterele sapate de ei si lasate asa pana vine caldura….nici in momentu de fata nu e mai bn deazastru

  2. De ce scrie pe indicatoare ARTERM? De la aia de la CAA te astepti sa si acopere in 2-3 saptamani, pe cand cei de la ARTERM lasa groapa deschisa ca poate pusca din nou – vezi cum a fost si la Intim in sens

Comentariile sunt închise.