joi, mai 19, 2022

Din seria „ni-s fiii ploii la orice”, dar mai ales la asfaltări – avem saună naturală pe Milea! [FOTO]

Deși după unii specialiști (pe care presa i-a prins beți și cu chef de mișto, probabil), „și-n Germania se toarnă asfalt pe ploaie, pentru că atunci când plouă, chiar și așa mărunt, nu este nicio problemă – la temperatura asfaltului de 140-150 de grade, apa se evaporă” (vezi sursa citată) , nouă, niște oameni serioși din domeniu – care ne-au trimis fotografiile – ne-au explicat că „n-are cum! Apa nu se împacă cu emulsia – iar covorul asfaltic nu se prinde.”

Păi și atunci de ce toarnă SylcCon Trans asfalt pe ploaie, pe Milea? „Poate că domnul Faur o fi inventat vreo soluție-minune, care combină apa de ploaie cu asfaltul și iese lipici” – au făcut mișto de neîncrederea noastră specialiștii noștri când i-am citat pe specialiștii lor.

Sau poate ăsta o fi fost scopul: să avem saună în aer liber pe Milea… vreo supriză a adminstrației publice locale cu prilejul împlinirii a 116 ani de la 1900 toamna… și nu apreciem noi cadoul cum se cuvine… ca niște neiubitori de Arad ce ni-s!

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. N-are treaba cu temperatura in cazul asta, aici era turnat deja daca nu ma insel si se compacteaza, dar si daca se toarna, se poate turna tehnic la un anumit grad de umezeaza pentru ca prin presiune apa iasa, nu ramane acolo. Adevarat este ca trebuie sa stii sa torni pe asa vreme, cei din imagine nu stiu daca stiu, v om vedea in timp, dar tehnic se poate.

    • Da .. se toarna de jos in sus .. Desi calitatile asfatului nu sunt nici macar apropiate de ce ar trebui sa fie .. ploua ninge .. noi muncim cu spor … !!!

Comentariile sunt închise.