marți, octombrie 4, 2022

Diplome de excelență pentru organizatorii și susținătorii ITF „Trofeul Ilie Năstase”, Arad

 

Sala mare de ședințe a CJ Arad a fost rezervată azi sportului alb: Anela Freer, directoarea turneului ITF Trofeul Ilie Năstase, ajuns la a XIII-a ediție a acodrdat diplome de excelență semnate de către primul număr 1 mondial din epoca modernă a  tenisului de câmp, Ilie Năstase.

Turneul feminin de tenis cu premii de 15000 de dolari se află în plină desfășurare pe arenele de la Activ și se desfășoară sub egida ITF, a Federației Române de Tenis, CJ Arad și Centrului Cultural Arad – nu în ultimul rând, a Tenis Fan Arad. De menționat că alte orașe care au fost gazda unor turnee de acest fel, nu au mai putut să le găzduiască în acest an, iar meriul principalt că orașul nostru are acest privilegiu îi aparține  Anelei Freer, directoarea turneului, care a reușit să mobilizeze de-a lungul anilor și cîteva societăți comerciale în sprijinul său.
Din partea CJ Arad, diploma a fost ridicată de Daniel Jurj, dar nu au fost uitați nici oficialii clubului Activ, conducerea CCA, DJST Arad, conducerii hotelurilor Parc și Coandy, care găzduiesc sportivele. Amalia Uretean, medicul turneului. Colegul nostru de breaslă Dan Lazăr a primit o diplomă pentru promovarea turneului. Nu putea lipsi nici Sever Jurcă, avocatul iubitor de tenis care a pus umărul la aducerea acestui turneu la Arad.
Diplomele au fost înmînate de către Adrian Fetecău, crainic reporter sportiv și membru al grupului VOUĂ.
Gabriela Ruse e noua favorită a turneului
În altă ordine de idei,jucătoarea română de tenis Elena Gabriela Ruse (19 ani, 283 WTA) a solicitat un wild-card la Trofeul Ilie Năstase, urmând a deveni principala favorită a turneului arădean cu premii de 15.000 de dolari ce se dispută la Activ Club. Ea a câștigat duminică un turneu cu premii de 25.000$ desfășurat în Germania
Arădeanca Anda Ghinga a pierut în calificări pentru a accede pe tabloul principal, la prima sa participare, tânăra jucătoare a făcut un meci foarte bun ce a durat în jur de trei ore. Tragerea la sorți a tabloului principal al Trofeului Ilie Năstase la tenis feminin are azi, la hotel Coandi.

Ultimele Știri

Related news