ȘTIRI

Directorul Gospodăririi Comunale Arad, Tiberiu Nicolae Ciul, a murit de COVID. Avea 40 de ani

 

Directorul Gospodăririi Comunale Arad S.A., Tiberiu Nicolae Ciul, a pierdut lupta cu boala acestui secol, COVID-19, după ce de mai bine de o lună se știa că, infectat fiind, în spital de două săptămâni, se afla într-o stare fluctuantă.

A murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, „în secția A. T. I. a Spitalului Județean, unde a fost transferat de la Secția A. T. I. Covid de la Spitalul Municipal, ca urmare a faptului că rezultatul testului Covid a ieșit negativ” – conform unei surse apropiate a decedatului. Starea sa  agravându-se  zilele trecute, ieri devenind critică.
Nu avea comorbidități depistate.

Ceea ce pare a fi foarte grav – dacă se confirmă – este dezvăluirea unei surse a redacției noastre, care afirmă că „pacientul a murit de embolie pulmonară, nefiind îngrijit corect.”

Tiberiu Ciul avea 40 de ani, s-a născut în Bocsig, a fost director-adjunct al Camerei de Comerț și Industrie Arad, membru în C.A. al Companiei de Transport Public și, până azi, director al G.C.A. Arad, recent ales pentru încă un mandat în această funcție.

Transmitem condoleanțe familiei îndurerate.

***

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad:

„Regretăm nespus dispariţia neaşteptată a colegului nostru Tiberiu Ciul, membru al Colegiului de conducere al Camerei arădene și fost Director General al Camerei.

Pentru contribuţia pe care a adus-o la activitatea instiţuţiei camerale şi pentru implicarea activă în viaţa comunităţii arădene, va rămâne mereu viu în aminitirea noastră.

Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe!

Arh. Gheorghe Seculici,

Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad”

Critic Arad, 10 ianuarie 2021 9:30